Zamena kamere (prednje i zadnje) za Samsung Galaxy J6

U Doktor Mobil servisu mobilnih telefona možete obaviti zamenu kamere (prednje i zadnje) za svoj Samsung Galaxy J6, ali i mnoštvo drugih servisnih intervencij, što softverskih što hardverskih.

U našem poslovanju uvek smo dosledni i držimo se načela koje nam je vodilja, a to je da kvalitet usluge uvek mora biti na najvišem mogućem nivou kako biste vi bili apsolutno zadovoljni, a vaš mobilni telefon ispravan i “oporavljen”.

zamena kamere j6 plus

Samsung Galaxy J6, J600 – Kod ovog modela telo od plastike kombinovano je sa dominantnim staklenim displejom. Možda nije tako sjajna kombinacija kao metal-staklo, ali je Galaxy J6 svakako pojavno prijatnog i primamljivog izgleda kao i većina pametnih telefona.

On radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo). Ima 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije. Ukoliko vam to nije dovoljno, umetanjem microSD kartice, internu memoriju možete proširiti do 256 GB. Baterija ovog uređaja od 3000 mAh trebalo bi da je dovoljna za 21h provedenih u razgovoru.

Galaxy J6 zamena kamere (prednje i zadnje)

Da bi fotografije bile uspešne neophodno je da kamera bude kvalitetna, ali i potpuno ispravna. Ako dođete u situacju da imate probleme u radu kamere ili je ona jednostavno mehanički oštećena, obratite nam se jer će Doktor Mobil kvalitetno i spretno zameniti bateriju vašeg Samsung Galaxy J6.

Imamo korisnike koji su mislili da nakon zamene kamera ne može biti “baš dobra” i da “to nije to”, ali brzo se i sami uvere da je servisiranje koje mi vršimo zaista profesionalno, pa ćete nakon naše intervencije ponovo moći da fotografišete bez ikakvih poteškoća.

Serviseri Doktor Mobil tima, u dogovoru sa vama, često vrše zamenu kamere za Samsung Galaxy J6. Na naše veliko zadovoljstvo, možemo se pohvaliti da je svaka ova “operacija” u našoj izvedbi uspešna i efikasna.

Prilikom preuzimanja ispravnog mobilnog telefona Galaxy J6 i sami ćete se uveriti u uspešnost i kvalitet zamene kamere koju su naši stručnjaci obavili za vas.

zamena kamere samsung galaxy j6

Upit o ceni zamene kamere (prednje i zadnje) za Samsung Galaxy J6

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Trudimo se da uvek budemo na visini zadatka i u sklopu Samsung servisa rešimo sve softverske i hardverske intervencije koje su vam potrebne. Na vama je samo da nas posetite, a mi smo tu da rešimo i najteže prepreke na koje možemo naići.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button