Bilo da vam je potrebna zamena prednje ili zadnje kamere za Samsung Galaxy Note 8, servis mobilnih telefona Doktor Mobil obaviće ovu servisnu intervenciju pre svega kvalitetno, a potrudićemo se da to pritom bude i u najkraćem mogućem roku.

Tim servisera koji radi u Doktor Mobil servisu poštuje sve vaše zahteve i trudi se da ih ispuni u najvećoj mogućoj meri, kada je to moguće i ne predstavlja prepreku uspešnoj zameni kamere (prednje ili zadnje) za Galaxy Note 8.

zamena kamere galaxy note 8

Samsung Galaxy Note 8 – Radi na operativnom sistemu Android 7.1.1 (Nougat) koji je moguće nadgraditi do Android 8.0 (Oreo). Memorija ovog uređaja je 6 GB RAM i 64/128/256 GB interne memorije koju je umetanjem memorijske kartice moguće proširiti i do 512 GB.

Kada su u pitanju kamere ovog uređaja, glavna dolazi sa rezolucijom od 12 MP + 12 MP, dok prednja “selfi” kamera ima 8 MP. Baterija ima 3300 mAh što bi trebalo da je dovoljno za i do 22h provedenih u razgovoru.

Za ovaj uređaj istakli bismo mogućnost brzog dopunjavanja, otključavanje pogledom, senzore za očitavanje otiska prsta, ali i brojne druge prednosti koje vam nudi Galaxy Note 8.

Galaxy Note 8 – zamena kamere (prednje i zadnje)

Do oštećenja kamere može doći usled pada mobilnog telefona, udarca ili prosto trenja o drugu neravnu i grubu površinu. Osim toga kamera Galaxy Note 8 mobilnog telefona, jednostavno može prestati da radi, iz naizgled nepoznatih razloga.

Bilo da je kamera mehanički oštećena ili pokvarena, rešenje je isto – kvalitetna i sigurna zamena kamere (prednje i zadnje) za Samsung Galaxy Note 8 u proverenom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Doktor Mobil detaljno analizira mobilni telefon odmah po prispeću u naš servis, a zatim pronalazi najbolje moguće rešenje. Ukoliko je zamena kamere za Galaxy Note 8 neophodna, ne brinite jer je vaš uređaj u sigurnim rukama ozbiljnih stručnjaka koji stoje iza rezultata svog rada.

galaxy note 8 zamena kamere

Zamena kamere (prednje i zadnje) za Galaxy Note 8

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U okviru Doktor Mobil servisa mobilnih telefona besprekorno funksioniše Samsung servis koji može rešiti sve softverske i hardverske popravke koje vam eventualno budu potrebne.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena