Zamena kamere na Xiaomi Mi A2 još je jedna od mnogobrojnih usluga koje možete dobiti u Doktor Mobil servisu.

Dolaskom u naš servis ili ukoliko niste u mogućstvu da dođete jednostavnim slanjem Vašeg mobilnog putem bilo koje kurirske službe otklonićete kvar na kameri.

Svojim dugogodišnjim iskustvom, kao i primenom najsavremenijih alata, Doktor Mobil servis je kadar da reši svaki problem nastao u vezi kamerom Vašeg Xiaomi Mi A2.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Xiaomi Mi A2 kamera

  Xioami Mi A2 poseduje vrhunsku kombinaciju SONY- jevih senzora na glavnom kamera sistemu. U kombinaciji sa odličnim softverskim algoritmom daje visok kvalitet fotografija.

  Glavna kamera se sastoji od 12 Mpx i 20 Mpx senzora. Prednja kamera od 20 Mpx zapravo je identična zadnjoj. Zbog jednostavne upotrebe, kao i odličnog kvaliteta fotografija, kamera MI A2 telefona odaje visok estetski utisak.

  xiaomi mi a2 kameraŠto se videa tiče, MI A2 podržava snimanje u 4K rezoluciji pri 30 fps. Eloktranska stabilizacija je prisutna u 1080p rezoluciji. Sve su to komponente koje Vam omogućavaju, za jedan ovako pristupačan telefon, visok stepen animacije.

  Problem nastupa kada kamera Vašeg Xiaomi MI A2 iz nekog razloga počne da otkazuje. Bez brige! Telefon u ruke i pravac u Doktor Mobil servis na kratak i bezbolan tretman.

  Xiaomi Mi A2 kvar na kameri

  Kada je u pitanju ovako osetljiv uređaj, kao što je kamera, razlozi otkazivanja njenog rada mogu biti mnogobrojni.

  Udari izazvani padom ili nekim oštrim predmetom mogu biti odgovorni za prestanak funkcionalnog rada.

  Ogrebotine mogu izazvati zamagljenost na kameri i tako Vas lišiti potpunog uživanja u fotografisanju.

  Najčešći razlozi kvara na kameri potiču od ljudske nemarnosti, ali ponekad uređaj može otkazati i sam od sebe. Rukovanje tada postaje otežano ili potpuno onemogućeno.

  Bez obzira na uzrok prestanka rada kamere na Xiaomi MI A2 potrebno je da Vaš telefon donesete u Doktor Mobil servis, gde će kvar prvo biti identifikovan a potom i ekspresno otklonjen.

  Zamena kamere Xiaomi Mi A2

  xiaomi mi a2 zamena kamere

  Pošto primimo pacijenta istog momenta počinjemo sa „lečenjem“. U zavisnosti od vrste kvara na kameri Vašeg Mi A2 zavisi i vreme trajanja popravke.

  Bitno je da znate da radimo zamenu prednje i zadnje kamere, što Doktor Mobil servis čini idealnim mestom za sve vrste popravki. Jednostavno, neće Vam se desiti da morate da prepešačite ceo grad u potrazi za određenim delovima, jer mi imamo sve što Vašem telefonu treba.

  Zbog prirode kvara, telefon sa neispravnom kamerom je pola telefona, učinićemo sve da otklonimo kvar u što kraćem vremenskom intervalu, ali za preciznije informacije o dužini trajanja zamene, kao i ceni, sa sigurnošću Vam možemo dati  tek pošto ostavite telefon u našem servisu.

  Xiaomi Mi A2 zamena kamere cena

   Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

   Pozovite nas i zakažite servis

   011 / 4022-611

   ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

   Kontakt forma
   * obavezna polja   Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   AKS Sabac Brza Posta
   PostExpress Posta Srbije

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena