Zamena kamere Xiaomi Redmi 6A neizostavan je deo kada je u pitanju kvar kamere.

Doktor Mobil servis vrši sve vrste usluga popravke mobilnih telefona, pa ukoliko imate problem sa radom kamere na Vašem Redmi 6A potrebno je da nas posetite ili kontaktirate putem jednog od ponuđenih brojeva.

Ukoliko ste sprečeni da dođete u naš servis možete nam poslati telefon putem bilo koje kurirske službe, a mi ćemo Vam u najbržem mogućem roku istim putem vratiti popravljen i utegnut telefon.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Xiaomi Redmi 6A kamera

  xiaomi redmi 6a kamera

  Xiaomi Redmi 6A je pametan telefon koji se izdvaja svojom relativno jeftinijom cenom, ali i sasvim pristojnom konfiguracijom.

  Dimenzije Redmi 6A omogućavaju lako rukovanje, što može obradovati sve one koji su poklonici praktičnosti. Istina, Xiaomi je prilikom izrade ovog modela štedeo na mnogim komponentama, ali je krajnji utisak pozitivan: normalan ekran, adekvatna brzina, dobra autonomija

  Xiaomi Redmi 6A poseduje dve kamere, zadnju i prednju, tzv. selfi kameru.

  Zadnja kamera omogućuje fotografije od 13,0 Mpix, dok je prednja nameštena na 5,0 Mpix.

  Kamera je izuzetno osetljiv uređaj zbog čega se često pojavljuju raznovrsni problemi u vezi sa njenim radom.

  Loši uticaji na kameru Xiaomi Redmi 6A

  Bilo da je u pitanju smanjena funkcija kamere Redmi 6A, ili njena potpuna onemogućenost rada, Doktor Mobil servis je uvek tu da ispravi sve kvarove.

  Razlog kvara na kameri može biti višestruk. Svaka, i najmanja ogrebotina, kadra je da izazove zamućenje objektiva, zbog čega će Vaše slike biti znatno lošijeg kvaliteta.

  Udarac koji telefon pretrpi prilikom pada može izazvati određene funkcionalne smetnje na kameri Vašeg Xiaomi Redmi 6A, a u najgorem slučaju potpun prestanak rada kamere, nakon čega je potrebna kompletna zamena iste.

  Koji god problem da imate sa kamerom Vašeg Xiaomi Redmi 6A treba da znate da se problem neće rešiti sam od sebe, već je potrebno detaljno servisiranje koje može izvršiti samo stručna osoba.

  Doktor Mobil servis će vratiti osmeh na Vaše lice i omogućiti Vam da ponovo pravite kvalitetne fotografije na Vašem Xiaomi Radmi 6A.

  xiaomi redmi 6a

  Zamena kamere Xiaomi Radmi 6A

  Lepota jednog iskustva meri se količinom asocijativnih veza sa tim trenutkom. Ne dozvolite da Vaše uspomene izblede samo zato što Vam je kamera u defektu!

  Iskoristite pomoć Doktor Mobil servisa i dozvolite nam da na kratko učestvujemo u kreiranju Vaših uspomena.

  Menjanje kamere traži iskustvo i primenu odgovarajućeg alata. Pažljivim rukovanjem vratićemo bistar pogled na svet Vašeg Xiaomi Radmi 6A.

  Zato bez brige! Doktor Mobil servis je specijalizovan za sve vrste operativnih zahvata na Vašem telefonu. Do Vas je samo da nas posetite i pokažete prstom na problem.

  Zamena kamere Xiaomi Redmi 6A cena

   Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

   Pozovite nas i zakažite servis

   011 / 4022-611

   ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

   Kontakt forma
   * obavezna polja   Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   AKS Sabac Brza Posta
   PostExpress Posta Srbije

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena