Zamena kamere za iPhone X u servisu Doktor Mobil u Bogradu, uvek je kvalitetna, pouzdana i efikasna jer je vrše ozbiljni serviseri koji već godinama u našem servisu stiču znanje i iskustvo.

Prilikom svakog servisiranja maksimalno se zalažemo da vaš uređaj bude bezbedan i da jedina izmena na iPhone X bude ciljana zamena kamere nakon koje ćete ponovo moći da stvarate nezaboravne fotografije.

zamena kamere iphone x

iPhone X – ovaj uređaj predstavlja pravo tehnološko remek-delo sa nikad većim ekranom, besprekornim kamerama, bežičnim punjenjem i još mnogo sjajnih prednosti i pogodnosti kojima je zadivio kupce.

Kamere iPhone X su jednostavno rečeno – ispred svog vremena. Prednjom kamerom od 7 MP možete stvarati predivne selfije koji, između ostalog, mogu imati umetničke „zamućene“ pozadine koje su efektan kontrast u odnosu na izoštrene glavne elemente fotografije.

Glavna kamera dolazi sa rezolucijom od 12 MP i senzorom koji, takođe, raspolaže sa 12 MP, a obećava i novi filter boja, „dublje“ piksele, optičku senzibilizaciju, precizno mapiranje lica, efekte profesionalnog studijskog osvetljenja, ali i još mnogo toga što kamere iPhone X čini gotovo pa savršenim.

iPhone X – zamena kamere

Bilo da imate problema sa prednjom ili zadnjom kamerom iPhone X,u našem servisu – Doktor Mobil, možete to lako rešiti zamenom kamere bez ikakvih opterećenja i komplikacija za vas. Sve što je potrebno je da nam dostavite svoj mobilni telefon, a mi ćemo se postarati za sve ostalo.

Do oštećenja, kako prednje, tako i zadnje kamere najčešće dolazi usled pada telefona, udarcem čvrstog predmeta u kameru ili nekim većim trenjem. Oštećenja nastala na ovaj način su uglavnom mehanička i podrazumevaju izgrebanu ili polomljenu kameru iPhone X koju serviseri Doktor Mobil servisa uvek mogu zameniti.

Zamena kamere za iPhone X neophodna je kada, iz vama nepoznatih razloga kamera jednostavno prestane da radi. Ovo, takođe, može bii posledica pada mobilnog telefona, ali i splet niza drugih okolnosti. Pa je najbolje i najbezbednije da uređaj prepustite našim iskusnim serviserima koji će najpre pouzdano utvrditi uzrok kvara, a zatim ga i efikasno otkloniti.

iphone x zamena prednje zadnje kamere

Cena zamene kamere za iPhone X

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Doktor Mobil je dobro opremljena ordinacija, koja pored savremenih „alata“ raspolažei vrsnim kadom koji besprekorno, već godinama, servisira vaše mobilne telefone. Za sve što ustreba vašem iPhone X, tu je iPhone servis koji pored zamene kamere obavlja i sve druge softverske i hardverske intervencije.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena