U Doktor Mobil servisu mobilnih telefona možete, između ostalog, i zameniti konektor punjenja za svoj Huawei Mate 10 Pro.

Zamenu ili popravku konektora punjenja odavno smo uvrstili u standardne usluge našeg servisa jer je, kako se ispostavilo, to jako česta i tražena servisna intervencija.

mate 10 pro zamena konektora punjenja

Huawei Mate 10 Pro – kakvi god da su vaši kriterijumi za izbor mobilnog telefona, Huawei ih sigurno ispunjava u nekom od svojih modela. Mate 10 pro izbor je mnogih, što zbog svog skladnog dizajna, što zbog pouzdanosti u radu.

On radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo), koji je moguće nadgraditi do Android 9.0 (Pie). Podršku u radu pruža procesor HiSilicon Kirin 970 (10 nm). Ima 4/6 GB RAM i 64/128 GB interne memorije.

Raspolaže baterijom od 4000 mAh. Glavna Leica kamera ovog telefona je dvostruka, rezolucije od 12 MP + 20 MP. Prednja “selfi” kamera ima 8 MP, što obećava odlične fotografije.

Huawei Mate 10 Pro zamena konektora punjenja

Zamena konektora punjenja za Mate 10 Pro nije nikakva prepreka obučenim i veštim serviserima koji deluju u servisu Doktor Mobil. U par jednostavnih koraka sigurno i pouzdano ćemo rešiti ovaj problem i ponovo osposobiti vaš mobilni telefon.

Ali nameće se pitanje kako to dođe do oštećenja konektora napajanja koji je naizgled zaštićen i nedostupan za “povrede”. A zapravo, jako ga lako ošteti neadekvatan punjač, grubo rukovanje istim, nedosledan napon struje, ali i polivanje tečnošću.

Kakav god da je uzrok kvara i oštećenja, zamena konektora punjenja za Huawei Mate 10 Pro će to rešiti trajno, pa ćete opet moći normalno da dopunite svoj uređaj, bez ikakvih poteškoća.

Naš tim pre samog servisiranja izvrši detaljnu dijagnostiku, zatim razmotri situaciju, pronađe najbolje moguće rešenje i tek tada stupa u akciju. U servisiranju često učestvujemo svi, jer mislimo da je saradnja koju imamo upravo ključ uspešnog i stabilnog poslovanja.

Iako je zamena konektora punjenja za Mate 10 Pro u Doktor Mobil servisu uvek uspešna, mi se time ne zadovoljavamo, već težimo tome da svaki segment pojednostavimo i izvršimo što preciznije i kvalitetnije.

mate 10 pro poraviti konektor punjenja

Cena zamene konektora punjenja za Mate 10 Pro

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Doktor Mobil ima svoj Huawei servis u okviru kog uspešno menja konektor punjenja, ali i rešava ostale softverske i hardverske intervencije, među kojima su i zamena ekrana za Mate 10 Pro, dekodiranje ovog uređaja, zamena baterije za Mate 10 Pro i još mnogo toga.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena