Ako jednom dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil povodom zamene konektora punjenja za Huawei P Smart, doći ćete ponovo svaki put kada vam bude potrebno servisiranje mobilnog telefona.

Mi smo sigurni u svoj rad i kvalitet jer smo u svom timu okupili sjajne servisere koji predano i marljivo vrše popravke vaših mobilnih uređaja različitih brendova, a Huawei P Smart je samo jedan od njih.

p smart zamena konektora punjenja

Huawei P Smart – Ako bismo morali da okarakterišemo ovaj uređaj u dve reči, rekli bismo da je moderan i pouzdan. I to je sasvim dovoljno kupcima koji su se već susretali sa Huawei brendom.

P Smart radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo). Poseduje 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije, koju je u skladu sa vašim potrebama, moguće proširiti i do 256 GB, umetanjem microSD kartice.

Kao opciju ovog mobilnog telefona izdvojili bismo senzor za očitavanje otisaka prsta, što predstavlja odličan personalizovan način zaštite vaših podataka.

Huawei P Smart zamena konektora punjenja

Ako telefon pri punjenju „gubi kontakt“, a pritom je punjač ispravan, neophodna vam je zamena konektora punjenja za vaš Huawei P Smart.

Do oštećenja i kvara konektora punjenja  može doći usled mehaničkih oštečenja, zbog korišćenja neispravnih ili neadekvatnih punjača, kao posedica polivanja, ali i neusklađenog napona struje. U svakom slučaju, šta god da je razlog, rešenje je zamena ili popravka konektora punjenja vašeg Huawei P Smart u servisu Doktor Mobil.

Trebalo je da prođe dosta vremena da izgradimo prepoznatljivo ime i kredibilitet u „mobilnom svetu“. Godinama smo vredno radili, učili, napredovali i rasli, što i dan danas činimo. Sve više se razvijamo i svoje usluge dovodimo do apsolutne perfekcije, kako biste vi bili potpuno zadovoljni.

Mnogo puta smo obavili zamenu konektora punjenja za Huawei P Smart i svaki put podjednako uspešno i bez ikakvih oštećenja mobilnog telefona.  Na to jednostavno moramo biti ponosni. :)

huawei p smart zamena konektora punjenja

Upit o ceni zamene konektora punjenja za P Smart

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osnovna karakteristika našeg servisiranja je kvalitet, potom se uvek trudimo da sve popravke budu izvršene u što kraćem roku, a da to pritom bude i pristupačno. Zaista se svojski trudimo da vi budete zadovoljni svim segmentima usluge, i to ne samo kada je u pitanju zamena konektora punjenja za Huawei P smart, već i kompletan Huawei servis.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena