Zamena konektora punjenja kod Xiaomi Mi A2 otkloniće sve probleme vezane za punjenje Vašeg telefona.

Doktor Mobil servis je Vaš siguran partner u popravci svih vrsta kvarova kod telefona, kao i zameni oštećenih i dotrajalih delova.

Ukoliko imate nedoumica, ili je u pitanju konkretan kvar, kontaktirajte nas putem telefona ili svratite u naš servis, a mi ćemo naše znanje nesebično podeliti sa Vama.

Nijedan kvar nije nerešiv kada Doktor Mobil radi za Vas.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Xiaomi Mi A2 konektor punjenja

Zbog svojih estetskih i konfiguracijskih kvaliteta, kao i zbog pristupačne cene, telefon Xiaomi Mi A2 je jedan od trenutno najpopularnijih modela na tržištu.

Ovaj model telefona vrši napajanje preko baterije Li-Po 3000 mAh sa brzim punjenjem od 18W. Međutim, kompanija Xiaomi uskoro planira svoje klijente da obraduje novim dezigniranim baterijskim delovima koji će brzinu napajanja ojačati sa zavidnih 27W!

Na taj način svi korisnici Xiaomi telefona trošiće znatno kraće vreme za punjenje, što je od neprocenjivog značaja za vreme u kojem živimo.

Uzroci kvara konektora punjenja kod Xiaomi MI A2

xiaomi mi a2 konektor punjenja

Postoji više uzroka zbog kojih konektor punjenja Vašeg Xiaomi Mi A2 može oslabiti ili potpuno prestati sa radom.

Vlaga je jedan od najvećih neprijatelja svih vrsta tehnike, pa ukoliko dođe do kvašenja telefona morate ga u najkraćem roku isključiti, rasklopiti i osušiti maramicom ili fenom, a zatim što pre posetiti najbliži servis mobilnih telefona. Doktor Mobil ima lek za sve.

Korišćenje neodgovarajućeg punjača, njegova loša upotreba ili loš napon struje mogu dovesti do kvara konektora punjenja kod Vašeg Xiaomi MI A2. Pažljivo rukovanje je nužno, ali ni to nije presudan faktor da ne dođe do kvara.

Jednostavno, shit happens. Koliko god mi bili pažljivi konektor punjenja nekada može otkazati bez vidljivih razloga.

Da biste sa sigurnošću utvrdili ispravnost konektora za punjenje ubacite u Vaš MI A2 drugu, napunjenu bateriju. Ukoliko samo punjenje i dalje ne radi, vreme je da posetite Doktor Mobil servis.

Zamena konektora za punjenje kod Xiaomi Mi A2

Ukoliko baterija Vašeg Xiaomi Mi A2 uopšte ne reaguje na punjač, ili se puni smanjenim intenzitetom, to je jasan znak da mora da se izvrši popravka ili potpuna zamena stare baterije novom.

Zahvaljujući našoj obučenosti i primeni visoko kvalitetnih alata za rad, Doktor Mobil servis je kadar da otkloni svaki problem nastao na Vašem telefonu.

O vrsti kvara, kao i dužini trajanja popravke, više Vam možemo reći kada posetite naš servis.

Zamenom ili popravkom konektora za punjenje Vaš cenjeni Xiaomi Mi A2 napajaće se ponovo kao prvog dana kada ste ga uzeli.

Xiaomi Mi A2 konektor punjenja cena 

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena