Servis mobilnih telefona Doktor Mobil kvalitetno i pouzdano vrši zamenu konektora punjenja za Huawei Honor 9 Lite.

Ako do juče niste ni znali šta je konektor punjenja, a danas vam je to najveći problem, posetite naš servis i oslobodite se te brige. Mi smo profesionalci u svom poslu i lako i jednostavno ćemo zameniti konektor punjenja za Honor 9 Lite i osloboditi vas brige.

zamena konektora punjenja honor 9 lite

Huawei Honor 9 Lite – Telo od stakla i aluminijumski ram odišu skladom i elegancijom, a pritom čine i savršen “paket” ovog modernog mobilnog telefona.

Honor 9 Lite radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo), a podršku u radu pruža mu procesor HiSilicon Kirin 659 (16 nm). Raspolaže memorijom od 3/4 Ram i 32/64 GB interne memorije. Njegova baterija ima 3000 mAh.

Kamere ovog telefona (i glavna i pomoćna) su dualne i imaju 13 MP + 2 MP (senzor “dubine”). Izdvojili bismo i mogućnost otključavanja ovog uređaja putem otiska prsta, što pruža dodatnu zaštitu svih vaših podataka.

Honor 9 Lite zamena konektora punjenja

Kad dođe do toga da ne možete da napunite bateriju svog mobilnog telefona, ili prilikom punjenja dolazi do prekida, i sami shvatate da ste u problemu, samo nije uvek lako naći rešenje.

U ovom slučaju odlično rešenje je servis mobilnih telefon – Doktor Mobil.

Pošto nije lako detektovati da li je došlo do kvara baterije, konektora punjenja ili samo punjača. Treba vam profesionalna pomoć koja će nakon dijagnostike, ukoliko je to potrebno, uspešno zameniti konektor punjenja za Honor 9 Lite.

Za naše servisere zamena konektora punjenja Honor 9 Lite, ne predstavlja nikakav izazov, ali joj se svakako posvetimo u potpunosti jer je odlična prilika da zadobijemo vaše poverenje i započnemo dugogodišnju uspešnu saradnju.

Uvek stojimo iza svog rada, u čiji kvalitet ćete se uveriti i odmah prilikom preuzimanja Honor 9 Lite, a i kasnije tokom njegovog korišćenja. Nakon zamene konektor punjenja dopunjavanje baterije biće jednostavno kao i ranije.

honor 9 lite zamena konektora punjenja

Cena zamene konektora punjenja Honor 9 Lite.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Za Honor 9 Lite, osim konektora punjenja, menjamo i ekran, bateriju, vršimo dekodiranje, ali i mnogo toga drugog.

Takođe, u okviru Huawei servisa, sve ovo i mnogo toga još, možemo servisirati za ogroman broj različitih modela mobilnih telefona brenda Huawei.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena