Zamena mikrofona i slušalice kod Xiaomi  Mi A2 rutinska je operacija koja će učiniti da ponovo možete opušteno da razgovarate sa prijateljima.

Ukoliko ne čujete svog sagovornika, ili on ne čuje Vas, Doktor Mobil servis će brzo, lako i pouzdano rešiti i ovaj problem.

Sve što treba da uradite je da donesete Vaš telefon u naš servis ili  da nam ga pošaljete bilo kojom kurirskom službom, a Mi ćemo Vam ga vratiti u najkraćem mogućem vremenu ko nov.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Xiaomi  Mi A2 mikrofon i slušalica

xiaomi mi a2

Xiaomi  Mi A2, baš poput ostalih telefona novije generacije, poseduje dva mikrofona, smeštena na gornjem i donjem delu telefona. Njihova uloga je da očiste zvuk od svih spoljnih nadražaja, kako bi sam prenos bio neuporedivo bolji.

Poseduje spikerfon, kao i džek od 3,5mm za priključak slušalica.

Neovisno o vrsti kvara Vašeg  Mi A2 Doktor Mobil je uvek tu za Vas. Treba samo da dođete u naš servis ili da nas kontaktirate putem telefona.

Simptomi kvara mikrofona kod Xiaomi  Mi A2

Pokvaren ili oštećen mikrofon jedan je od čestih kvarova generalno kod većine telefona.

Problem sa mikrofonom najčešće biva izazvan usled sledećih faktora: popuštanje konektora, ulazak vode, oštećenje prilikom udara…

Prestankom rada mikrofona Vaš sagovornik biva onemogućen da Vas čuje, što dovodi do komičnih ali i krajnje iritantnih situacija. Kvar na mikrofonu izaziva povremene prekide ili potpunu blokadu prilikom odlaska zvuka.

Kada ustanovite neispravnost mikrofona na Xiaomi  Mi A2 potrebno je da dođete u Doktor Mobil servis.

Zahvat zamene mikrofona može biti obavljen na licu mesta, ali i ne mora, što zavisi od modela telefona. Ponekad operacija zamene traje pola sata, ponekad je potrebno ostaviti telefon u servisu na duže.

Ukoliko Vam je dozlogrdilo da vičete u mikrofon onda je Doktor Mobil servis pravo mesto za Vas.

xiaomi mi a2 mikrofon slusalica

Simptomi kvara slušalice kod Xiaomi  Mi A2

Slično kao i u prethodnom slučaju, pokvarena slušalica na Xiaomi  Mi A2 onemogućuje pravilan dotok zvuka, zbog čega ćete osetiti smetnje u vezi ili će Vaša komunikacija sa sagovornikom biti potpuno onemogućena.

Problem može nastati usled lošeg dotoka mreže, ali ako se ispostavi da je slušalica Vašeg Xiaomi  Mi A2 u kvaru, onda je zamena slušalice jedino rešenje.

Doktor Mobil Vam nudi rešenje za zamenu, ali i za svaku drugu vrstu usluge na Vašem telefonu.

Zamena mikrofona ili slušalice kod Xiaomi  Mi A2

Bez adekvatnog rada mikrofona ili slušalice Vašeg Xiaomi  Mi A2 ni telefon nije u stanju da obavlja svoju osnovnu funkciju. Zato, ukoliko imate problem sa prenosom zvuka, ne dozvolite da Vas to remeti.

Kvar na mikrofonu ili slušalici jeste česta pojava koja se lako otklanja jednostavnom popravkom ili zamenom.

U servisu Doktor Mobile-a Vaš problem sa mikrofonom ili slušalicom biće tačno dijagnostifikovan, nakon čega savesno pristupamo popravci ili, u zavisnosti od vrste problema, zameni.

Informacije o ceni i roku popravke možete dobiti putem telefona, kontakt formulara ili dolaskom u Doktor Mobil servis.

Zamena mikrofona/slušalice Xiaomi Mi A2 cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena