Samo jedna od mnogobrojnih usluga koje servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pruža je i zamena mikrofona ili slušalice na Huawei Mate 20 Pro pametnom telefonu.

Intervencija zamene mikrofona ili slušalice kao i ostale usluge na drugim modelima Huawei mobilnih uređaja, dostupne su Vam u okviru našeg Huawei servisa telefona.

Huawei Mate 20 Pro

huawei mate 10 pro dekodiranje

Huawei Mate 20 Pro je veoma atraktivan primerak pametnog uređaja kompanije Huawei koga odlikuju moderan dizajn, odlične performanse i besprekorna kamera.

Moćna trostruka Leica kamera od 40 MP + 20 MP + 8 MP ali i selfi kamera od 20 MP obezbeđuju fotografije vrhunskog kvaliteta.

Sastoji se od aluminijumskog okvira a prostrani ekran od 6.39 inča ima Gorilla Glass 5 zaštitu. Radi na operativnom sistemu Android 9.0 (Pie),  a kapacitet integrisane baterije ovog uređaja iznosi 4200 mAh.

Mate 20 Pro je još otporan i na vodu i prašinu a poseduje mogućnost brzog punjenja kao i bežično punjenje.

Kada je potrebna zamena mikrofona ili slušalice ?

Kvar na mikrofonu mobilnog uređaja može biti prouzrokovan na više načina, a samo neki od njih su opuštanje konektora, ulazak vode u mikrofon, oštećenje nakon pada telefona…

Simptomi neispravnog mikrofona pojaviće se prilikom poziva ili uspostavljanja veze. Tada Vas sagovornik na trenutke ili uopšte neće čuti i to će biti signal da Vam je verovatno potrebna zamena mikrofona na Huawei Mate 20 Pro mobilnom telefonu.

Da bismo sa sigurnošću utvrdili da je u pitanju problem sa mikrofonom, pre bilo kakve intervencije ćemo locirati kvar jer nekada se on može pojaviti na ploči ili audio kolu, i u tim slučajevima će sanacija biti nešto složenija.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Nakon detaljne dijagnostike koju obavite kod nas, biće izvršena zamena mikrofona na Huawei Mate 20 Pro mobilnom uređaju.

  Slična situacija moguća je kada nakon poziva i uspostavljanja veze Vi ne čujete sagovornika (za razliku od problema sa mikrofonom gde sagovornik ne čuje Vas) ili je zvuk slab ili nejasan.

  Ovaj problem iziskuje da zamena slušalice na Vašem Huawei Mate 20 Pro bude izvršena što pre kako biste mogli da koristite Vaš uređaj u punom kapacitetu.

  Zamena mikrofona i slušalice na Mate 20 Pro mobilnom telefonu

  Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil stavlja Vam na raspolaganje iskustvo, adekvatne alate i sve što je potrebno kako bi zamena mikrofona ili slušalice na Huawei Mate 20 Pro mobilnom telefonu bila obavljena pouzdano i bezbedno po uređaj.

  Potrudićemo se da zamena bude obavljena u najkraćem mogućem roku, jer znamo da Vam treba telefon za svakodnevno korišćenje. Preciznije vreme završetka popravke reći ćemo Vam na licu mesta prilikom ostavljanja telefona na servis.

  Cena zamene mikrofona ili slušalice na Mate 20 Pro

   Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

   Pozovite nas i zakažite servis

   011 / 4022-611

   ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

   Kontakt forma
   * obavezna polja   Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   AKS Sabac Brza Posta
   PostExpress Posta Srbije

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena