U širokom asortimanu usluga koje servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pruža, nalaze se i zamena mikrofona ili slušalice na Huawei P20 lite modelu.

Takođe, zamena mikrofona ili slušalice dostupna je i na mnogim drugim modelima Huawei pametnih uređaja, u okviru našeg Huawei servisa telefona.

Huawei P20 lite

Huawei P20 lite je veoma pristupačan i popularan model iz Huawei kataloga pametnih telefona. Sastavljen je od aluminijumskog okvira i plastičnih leđa što mu daje veoma moderan izgled.

Telefon poseduje osmojezgarni procesor i radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo). Na raspolaganju je 4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije za čuvanje podataka uz mogućnost proširenja sa microSD karticom do 256 GB (na onim modelima koji podržavaju dve SIM kartice).

Zamena mikrofona ili slušalice na P20 lite

Za kvalitetne slike su odgovorne dvostruka kamera od 16 MP + 2MP (HDR, LED blic, senzor dubine na fotografijama, autofokus) i selfi kamera od 16 MP.

P20 lite sadrži integrisanu bateriju kapaciteta 3000 mAh.

Zamena mikrofona i slušalice na P20 lite mobilnom telefonu

Popuštanje konektora, ulazak vode u mikrofon, oštećenje nakon pada telefona… Ovo su samo neki od uzroka koji kao posledicu mogu izazvati neispravnost mikrofona na Vašem mobilnom telefonu.

Ukoliko Vas prilikom poziva ili uspostavljanja veze sagovornik na trenutke ili uopšte ne može čuti, jasno je da nešto nije u redu i da Vam je najverovatnije potrebna zamena mikrofona na Huawei P20 lite pametnom telefonu.

Svakako je pre intervencije potrebno locirati problem da bi sa sigurnošću utvrdili da je u pitanju mikrofon, jer kvar nekada može biti i složeniji (kvar na ploči ili audio kolu).

Nakon izvršene detaljne dijagnostike se vrši operacija zamene mikrofona na Huawei P20 lite mobilnom uređaju.

Takođe, moguće je da nakon poziva i uspostavljanja veze imate problema sa zvukom, ali tako da ovog puta Vi ne čujete sagovornika (za razliku od problema sa mikrofonom gde sagovornik ne čuje Vas) ili da je zvuk slab ili nejasan. U ovom slučaju je najverovatnije potrebna zamena slušalice na Vašem Huawei P20 modelu.

Ovakve intervencije iziskuju detaljnu analizu, profesionalan pristup kao i adekvatne alate kako bi zamena mikrofona ili slušalice na uređaju bila potpuno sigurna.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju kako bi svaka zamena mikrofona ili slušalice na Huawei P20 lite mobilnom telefonu bila obavljena efikasno i potpuno bezbedno po uređaj.

Cena zamene slušalice ili mikrofona na Huawei P20 lite 

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena