Ne čujete sagovornika ili on ne čuje Vas? Najverovatnije su Vam potrebne zamena mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy A6 telefonu koju možete poveriti Doktor Mobil servisu u Beogradu.

Kod nas možete uraditi i druge hardverske i softverske intervencije svim modelima Samsung uređaja u okviru servisa Samsung mobilnih telefona.

Samsung Galaxy A6

samsung galaxy a6

Samsung Galaxy A6 je pristupačan telefon južnokorejske kompanije koji poseduje Super AMOLED touchscreen ekran. Primarna kamera od 16 MP (LED flash, panorama, HDR) i selfi kamera od 5 MP prave fotografije vrhunskog kvaliteta i intenzivnih boja.

A6 za skladištenje različitih vrsta korisničkih podataka nudi 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije. Za pouzdan rad tu je osmojezgarni procesor a operativni sistem koji koristi je Android 8.0 (Oreo).

Kako prepoznati kvar na mikrofonu ili slušalici?

Neispravan odnosno pokvaren mikrofon na Samsung Galaxy A6 telefonu prepoznaćete tako što ćete primetiti da Vas prilikom poziva ili uspostavljanja veze, sagovornik ne može čuti ili Vas slabo čuje.

Kvar na mikrofonu Samsung Galaxy može se javiti usled različitih uzroka: popuštanja konektora, ulaska vode u mikrofon, padom telefona

Kvar na slušalici može biti uzrokovan na slične načine kao kvar na mikrofonu.

Ako Vi ne čujete sagovornika (suprotno kvaru na mikrofonu) ili je zvuk slab ili nije jasan, verovatno je u pitanju neispravna tj. pokvarena slušalica na Samsung Galaxy A6.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena mikrofona i slušalice na Samsung Galaxy A6

Kvar na mikrofonu ili slušalici će znatno ograničiti funkcije Vašeg A6 telefona. Zato preporučujemo da ih sanirate u najkraćem mogućem roku.

Naš servis Doktor Mobil u Beogradu će pre svake intervencije izvršiti dijagnostiku problema jer ako je kvar složeniji (kvar na ploči ili audio kolu) to će iziskivati ozbiljniju popravku telefona.

Nakon dijagnostike se sa sigurnošću može obaviti zamena mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy A6 mobilnom telefonu.

Ukoliko nam poklonite poverenje i posetite naš servis, usluga zamene mikrofona ili slušalice na Vašem A6 uređaju biće izvršena pouzdano i realizovana u najkraćem ostvarivom roku za ovakav tip popravke a konkretne informacije ćemo Vam dati prilikom prijema telefona u servis.

Cena zamene mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy A6

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena