Ako Vam je potrebna zamena mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy A9 pametnom telefonu, možete posetiti Doktor Mobil servis u Beogradu i obaviti ovu intervenciju.

Takođe, ukoliko imate neki drugi model južnokorejskog brenda, i za to Vam stoji na raspolaganju naš servis Samsung mobilnih telefona u okviru kojeg vršimo mnogobrojne usluge.

Samsung Galaxy A9 (2018)

zamena mikrofona ili slusalice na samsung galaxy a9

Samsung Galaxy A9 je izuzetan pametni telefon serije A koji odiše modernim dizajnom i vrhunskim performansama.

Aluminijumski okvir i raskošni Super Amoled touchscreen ekran od 6.3 inča u Full HD rezoluciji (1080 x 2220 piksela) zaštićen Gorilla Glass 5 tehnologijom dominiraju Galaxy A9 modelom, a kapacitet integrisane baterije ovog smartfona iznosi 3800 mAh.

Radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo), a za pouzdano funkcionisanje zadužen je moćan osmojezgarni procesor (4×2.2 GHz & 4×1.8 GHz).

Četvorostruka primarna kamera od 24 MP + 8 MP + 10 MP + 5 MP (sa 2x optičkim zumom i LED blicem), kao i selfi kamera od 24 MP (HDR) prave fotografije izuzetnog kvaliteta.

Kada je potrebna zamena mikrofona?

Kvar na mikrofonu mobilnog uređaja može biti prouzrokovan opuštanjem konektora, ulaskom vode u mikrofon, oštećenjem nakon pada telefona…

Ukoliko postoji problem sa mikrofonom, velika je verovatnoća da Vas sagovornik na trenutke ili uopšte neće čuti. U tom slučaju je zamena mikrofona na Samsung Galaxy A9 mobilnom telefonu neophodna.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Kada je potrebna zamena slušalice?

  Kada nakon poziva i uspostavljanja veze Vi ne čujete sagovornika (za razliku od problema sa mikrofonom gde sagovornik ne čuje Vas) ili je zvuk slab i nejasan, sve ukazuje na to da imate problem sa neispravnom slušalicom telefona.

  Kako Vam je u cilju da ponovo možete da koristite osnovne funkcije pametnog uređaja, zamena slušalice na Samsung Galaxy A9 mobilnom telefonu trebalo bi da bude izvršena što pre.

  Zamena mikrofona i slušalice na Galaxy A9 

  amsung a9 2018 zamena ekrana

  Pre bilo kakve intervencije, da bismo sa sigurnošću utvrdili da postoji problem sa mikrofonom odnosno slušalicom mobilnog telefona, lociramo kvar jer u nekim slučajevima on može biti dosta složeniji.

  Servis mobilnih telefona Doktor Mobil ima znanje i iskustvo kako bi zamena mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy A9 mobilnom telefonu bila obavljena na najbolji mogući način.

  Potrudićemo se da zamena bude obavljena u najkraćem mogućem vremenskom roku, sve u cilju toga kako bi Vam telefon bio na raspolaganju što pre, a preciznije rokove ćemo Vam dati na licu mesta prilikom prijema telefona na servis.

  Cena zamene mikrofona ili slušalice na Samsung A9 (2018)

   Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

   Pozovite nas i zakažite servis

   011 / 4022-611

   ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

   Kontakt forma
   * obavezna polja   Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   AKS Sabac Brza Posta
   PostExpress Posta Srbije

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena