Zamena mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy J4 2018 jedna je od redovnih intervencija u ponudi servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Mnogobrojne popravke na ostalim modelima Samsung uređaja su dostupne u sklopu našeg Samsung servisa mobilnih telefona.

Takođe, jedna od najčešćih usluga je i dekodiranje Samsung telefona pa ukoliko Vam je potrebno, možete nas kontaktirati ili posetiti.

Samsung Galaxy J4 (J400)

samsung j400

Samsung Galaxy J4 je pristojan Dual SIM pametni telefon kojim dominira Super Amoled touchscreen ekran od 5.5 inča.

Fotografije je moguće napraviti primarnom kamerom od 13MP i selfi kamerom od 5 MP, obe sa LED blicom. Za skladištenje različitih vrsta podataka dostupno je 2 GB RAM memorije i 16 GB interne memorije.

Radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo) a neintegrisana baterija ima kapacitet od 3000 mAh.

Kvar na mikrofonu ili slušalici

Kvar na mikrofonu Samsung Galaxy J4 telefona može se javiti usled popuštanja konektora, ulaska vode u mikrofon, oštećenja nakon pada telefona…

Simptome neispravnog mikrofona na telefonu lako ćete uočiti jer se može desiti da Vas, prilikom poziva ili uspostavljanja veze, sagovornik uopšte ili na trenutke ne može čuti.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Kvar na slušalici na Samsung J4 može biti rezultovan identičnim uzrocima kao i kvar na mikrofonu.

Ukoliko nakon poziva i uspostavljanja veze imate problema sa zvukom, bilo da Vi ne čujete vašeg sagovornika ili je zvuk slab ili nije jasan, najverovatnije je priroda ovog problema neispravna slušalica.

Zamena mikrofona i slušalice na Samsung Galaxy J4 Plus

zamena mikrofona ili slusalice samsung galaxy j4

Znamo da je prvobitna i osnovna funkcija svakog telefona pozivanje i primanje poziva, a navedeni kvarovi na mikrofonu ili slušalici će te funkcije onemogućiti. Zato je važno sanirati ih čim se pojave kako biste što pre mogli da nastavite svakodnevne aktivnosti.

Međutim, pre bilo kakve intervencije je potrebno dijagnostikovati problem jer postoji mogućnost da je kvar složeniji (kvar na ploči ili audio kolu).

Tek nakon izvršene dijagnostike koju izvršimo u servisu Doktor Mobil možemo sa sigurnošću obaviti operaciju zamene mikrofona ili slušalice na Vašem J4 smartfonu.

Ukoliko nam poklonite poverenje, usluga kao što je zamena mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy J4 će biti izvršena veoma jednostavno i realizovana u najkraćem ostvarivom roku za ovakav tip popravke.

Cena zamene mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy J4

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena