Ne čujete sagovornika ili on ne čuje Vas? Ovo su najčešće simptomi kvara na mikrofonu odnosno slušalici mobilnog telefona.

Poteškoće nastale na ovaj način, otkloniće zamena mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy J3 telefonu koje obavljamo u Doktor Mobil servisu u Beogradu.

Na raspolaganju su Vam i ostale hardverske i softverske intervencije na drugim modelima Samsung uređaja u okviru servisa Samsung mobilnih telefona.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy J3 (2018)

zamena mikrofona ili slusalice na samsung galaxy j3 2018

Samsung Galaxy J3 (2018) je pametni telefon pristojnih karakteristika, cenovno veoma pristupačan koga opisuje IPS LCD ekran od 5.0 inča.

Primarna kamera Galaxy J3 uređaja ima 8 MP sa LED blicem a tu je i selfi kamera od 5 MP.

Za skladištenje podataka na raspolaganju su 2 GB RAM 16 GB interne memorije. Radi na operativnom sistemu Android8.0 (Oreo)

Kako prepoznati kvar na mikrofonu?

Neispravan tj. pokvaren mikrofon na Samsung Galaxy J3 telefonu najčešće se manifestuje prilikom poziva ili uspostavljanja veze. Sagovornik uopšte ili na trenutke neće moći da Vas čuje, ili će Vas čuti slabo.

Kvar na mikrofonu može se javiti usled mnogobrojnih uzroka. Bez obzira na to da li je konektor popustio ili je voda ušla u mikrofon, na njemu će se javiti gore navedene poteškoće.

Kako prepoznati kvar na slušalici?

Suprotno kvaru na mikrofonu, u ovom slučaju Vi ćete imati problem da čujete sagovornika ili će zvuk koji dopire do Vas biti slab ili nejasan. Tada je najverovatnije u pitanju neispravna tj. pokvarena slušalica na Samsung Galaxy J3.

Kvar na slušalici takođe može biti uzrokovan mnogobrojnim oštećenjima, sličnim onima koji dovode i do kvara na mikrofonu.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Kakvi god da su uzroci, osnovni problem leži u tome što nećete moći normalno da koristite telefon prilikom uspostavljanja veze i pozivanja ili primanja poziva uopšte.

Zamena mikrofona i slušalice na Samsung Galaxy J3

zamena slusalice i mikrofan samsung

Ponekad problemi sa zvukom nisu vezani za zvučnik ili mikrofon, već za kvar na ploči ili audio kolu a tada su popravke složenije i traže znatno više vremena.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će zato izvršiti dijagnostiku problema kako bi se sa sigurnošću utvrdilo koja servisna intervencija će otkloniti kvar.

Tek nakon dijagnostike se realizuju zamena mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy J3 mobilnom telefonu.

Usluga zamene mikrofona ili slušalice na Vašem J3 uređaju biće izvršena pouzdano i u najkraćem ostvarivom roku za ovakav tip popravke a konkretne informacije ćemo Vam dati kada ostavite telefon u servisu.

Cena zamene mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy J3

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena