Zamena mikrofona ili slušalice na Samsung S10 plus će otkloniti sve probleme sa zvukom koje imate u toku razgovora.

Doktor Mobil u Beogradu pouzdano obavlja zamenu ili popravku mikrofona ili slušalice na Samsung S10+.

Naš servis mobilnih telefona realizovaće i svaku drugu neophodnu popravku na ovom modelu.

Nudimo opciju slanja telefona kurirskom službom, ukoliko Vam više odgovara da obavite intervenciju bez dolaska u servis.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy S10 Plus mikrofon

dekodiranje samsung galaxy s10 plus

Samsung Galaxy S10+ poseduje dva mikrofona, jedan se nalazi na vrhu a drugi na samom dnu telefona. Dva mikrofona otklanjaju šum i buku prilikom razgovora, ali i omogućavaju pravljenje video zapisa sa visokim kvalitetom zvuka.

Ovaj smartfon poseduje nešto veći Dynamic AMOLED ekran od osnovnog modela S10, i zaštićen je Gorilla Glass 6 tehnologijom. Fantastičan skladišni prostor doseže i do 12GB RAM i 1T interne.

Još neke od karakteristika koje treba spomenuti su i trostruka primarna i dvostruka selfi kamera, kao i baterija kapaciteta 4100 mAh.

Neispravan mikrofon Samsung S10+

Pokvaren mikrofon Samsung S10+ Vam može izuzetno otežati korišćenje telefona, naročito u toku razgovora. Obično kvar nastaje prilikom nekih nesvakidašnjih događaja kao što je npr. ulazak vode u mikrofon. Iako je S10+ otporan na vodu, to ne znači da treba da joj bude direktno izložen duži period vremena.

Neispravan mikrofon S10+ će onemogućiti Vašem sagovorniku da Vas čuje u toku razgovora. Smetnje sa zvukom se mogu različito manifestovati, od zvuka koji je slab do zvuka koji se uopšte ne čuje.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Kvar na slušalici Samsung S10+

Neispravna slušalica Samsung S10+ pokazaće svoje simptome onda kada nećete moći da čujete Vašeg sagovornika u toku uspostavljanja veze ili razgovora.

Slično kvaru na mikrofonu, i ovde se može desiti da zvuka tokom razgovora nema ili da je nejasan. Ako je slušalica S10+ pokvarena zahtevaće da bude popravljena ili zamenjena novom.

Problem sa mikrofonom i slušalicom ponekad nije vezan sa tim komponentama, nego sa matičnom pločom, što ćemo utvrditi u toku rada na telefonu.

Popravka ili zamena mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy S10+

popravka mikrofona samsung galaxy s10

Kvar na mikrofonu odnosno slušalici može učiniti razgovore veoma otežanim, čak i nemogućim. Ako imate nameru da svoj S10+ koristite u punom kapacitetu, potrebno je da izvršite popravku ili zamenu ovih komponenti.

Popravka mikrofona ili slušalice na Samsung S10 plus biće realizovana pouzdano u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona.

Nakon obavljene dijagnostike, svaku zamenu ili popravku mikrofona odnosno slušalice S10+ izvršićemo na obostrano zadovoljstvo.

Trudimo se da svaku intervenciju obavimo u što kraćem vremenskom roku ali kako to zavisi od okolnosti, precizne informacije dajemo prilikom ostavljanja telefona u servisu.

Informacije o ceni i roku popravke ili zamene slušalice i mikrofona dostupne su Vam i putem telefona ili kontakt formulara.

Samsung S10 plus zamena mikrofona ili slušalice cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena