Servis mobilnih telefona Doktor Mobil vrši zamenu stakla ili ekrana na tabletima. Zamena stakla na tabletu vrši se u našem servisu u Beogradu, najčešće u roku od nekoliko dana ili po dogovoru.

servis tabletaZamena stakla na tabletu najčešće podrazumeva zamenu touchscreen-a. Za jedan broj modela tableta moguće je zameniti staklo, tj. touchscreen, dok je kod drugih obavezna zamena u kompletu sa LCD ekranom, dakle zamena kompletog ekrana.

Zamena stakla ili touchscreen-a najčešće se obavlja na Samsung, iPad, Asus i Huawei tabletima, gde je to moguće, a gde nije radimo zamenu kompletnog ekrana.

Takođe, menjamo staklo ili ekran i na tabletima ostalih proizvođača ukoliko smo u  mogućnosti da nabavimo rezervne delove, što ponekad nije moguće ili se duže čeka dok ne stigne deo. Reč je o Prestigio, Lenovo, Vivax, Acer, Blueberry i drugim proizvođačima.

Osim zamene stakla i ekrana na tabletima vršimo i druge popravke na tablet uređajima:

 • zamena baterije na tabletu
 • popravka konektora punjenja na tabletu
 • popravka ili zamena prekidača paljenja
 • instalacija navigacije na tabletu
 • popravka matične ploče na tabletu

Servis tableta je jedna od delatnosti u našem servisu, za veliki broj kvarova na tablet uređajima imamo rešenje, posetite nas u našem servisu u Beogradu.

Za sva pitanja u vezi servisa tabeta, zamene ekrana, stakla i cene naših usluga, možete nas pozvati na naše telefone, poslati email, ili nas kontaktirajte preko sledeće kontakt forme, navedite vaše podatke, proizvođača, model tableta, i opis problema, odgovorićemo vam najbrže što možemo.

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

   

   

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena