Zamena stakla ili touchscreena na pametnim telefonima kod kojih je to moguće, jedna je od usluga koje kvalitetno i sigurno pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Zato, ako Vam se desila takva nezgoda ili oštećenje na telefonu, slobodno dođite kod nas da zamenu stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z1 mobilnom telefonu uradimo pouzdano i bezbedno.

Zamena stakla, touchscreena na Sony Xperia Z1 – Doktor MobilSony Xperia Z1 je vodootporan pametni telefon odličnog kvaliteta i čvrstine izrade u kombinaciji aluminijum-staklo, a dolazi sa vrlo dobrim 5.0-inčnim kapacitivnim TFT touchscreen ekranom koji se, pored Full HD rezolucije (1080 x 1920 piksela), može pohvaliti izvrsnom Sony-evom Triluminous tehnologijom, zaštitnim staklom i X-Reality Engine (softversko povećanje oštrine).

Uz podršku za LTE (4G brzine mreže), ovaj premijum model odlikuje se i drugim sjajnim karakteristikama, među kojima izdvajamo četvorojezgarni procesor na 2.2 GHz sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot), OS Android 4.2 (Jelly Bean), kamere od 20.7 MP i 2 MP i integrisanu bateriju kapaciteta 3000 mAh.

Zamena stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z1

Kada Vam se dogodi da Vam telefon ispadne na neku tvrđu podlogu ili pretrpi direktan udarac u displej, najvažnije je proveriti do kakvog je tačno oštećenja došlo, jer od toga presudno zavisi i kakva vrsta operacije je potrebna za njegovu popravku.

Ako je na uređaju samo puklo staklo, a sve ostalo radi normalno, u toj situaciji možemo da zamenimo samo staklo, tj. tačskrin. Isto tako i ako Vam je puklo ili napuklo staklo i deo tač skrina ne reaguje na dodir, takođe možemo da zamenimo samo touchscreen.

Jedino u slučaju da Vam je oštećen LCD, tj. da telefon ne prikazuje sliku na ekranu ili je vidljivo oštećen deo LCD-a, onda mora da se zameni kompletan ekran. Više o tome možete pročitati u tekstu Zamena ekrana na Sony Xperia Z1.

Kakav god da je problem u pitanju, donesite svoj mobilni uređaj u specijalistički servis Doktor Mobil, pa će naši stručno obučeni serviseri, koji poseduju i veliko iskustvo, izvršiti sigurnu, pouzdanu i bezbednu popravku telefona.

Zamenu stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z1 pametnom telefonu za Vas ćemo obaviti efikasno, kvalitetno i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam precizniju procenu možemo dati kada svoj smartfon donesete u servis.

Cena zamene stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z1

Što se tiče cene, zamena stakla ili touchscreena na smartfonu Sony Xperia Z1 je usluga koju u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Za detaljnije informacije o ceni ili vremenskom roku za obavljanje ove operacije, izvolite pozovite nas na telefone servisa ili nam pišite putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla ili touchscreena na mobilnom telefonu

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pored efikasne i pouzdane zamene stakla ili touchscreena na mobilnom uređaju, u servisu Doktor Mobil u Beogradu uspešno pružamo i usluge dekodiranja Sony Xperia telefona, servis Sony Xperia mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke), a vršimo i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena