Kakav god da imate problem sa svojim pametnim telefonom – samo se javite specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer kvalitetno i pouzdano vršimo sve hardverske i softverske popravke, a jedna od profesionalnih usluga koju ističemo je i zamena stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z2 mobilnom telefonu.

Zamena stakla, touchscreena na Sony Xperia Z2 – Doktor MobilSony Xperia Z2 je pametni telefon premijum kvaliteta, naslednik modela Xperia Z1, sa osveženim dizajnom u poznatoj metal-staklo kombinaciji, otporan na vodu i prašinu (IP58 sertifikat). Izvrstan kapacitivni Triluminos IPS LCD touchscreen ekran ovog uređaja ima dijagonalu od 5.2 inči u rezoluciji 1080 x 1920 piksela (Full HD), X-Reality Engine i dodatnu zaštitu stakla.

Od drugih sjajnih karakteristika izdvojili bismo četvorojezgarni procesor na 2.3 GHz, 3 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot), OS Android 4.4.2 (KitKat), kamere sa senzorima od 2.2 MP (selfi) i 20.7 MP (primarna, sa autofokusom, LED blicem, HDR, panorama i drugim funkcijama), dok je za autonomiju u radu zadužena neuklonjiva baterija kapaciteta 3200 mAh.

Zamena stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z2

Savremeni pametni telefoni imaju vrlo kvalitetne ekrane, sa posebnom zaštitnom tehnologijom, ali to ne znači da su neuništivi, jer relativno lako dolazi do oštećenja displeja kada se telefon ispusti ili dođe do direktnog udarca u njegov ekran.

Ukoliko se u takvoj situaciji ustanovi da je na telefonu slomljeno ili je napuklo staklo, ali je ekran i dalje funkcionalan, tada se uređaj može popraviti zamenom samo stakla, tj. tač skrina. Takođe, u slučaju da pored toga što je puklo staklo, ni tačskrin (ili njegov deo) ne reaguje normalno na dodir, možemo zameniti samo touchscreen i telefon će biti ispravan.

Međutim, ako je vidljivo oštećen LCD (ili njegov deo), zbog čega uređaj ne prikazuje normalno sliku na ekranu, onda je jedini način za popravku telefona ugradnja novog ekrana, o čemu više informacija možete saznati u tekstu Zamena ekrana na Sony Xperia Z2.

U svakom slučaju, nemojte se previše brinuti, već dođite u naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil, pa ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i efikasno rešiti problem na telefonu.

Naš tim stručnih i iskusnih servisera će operaciju zamene stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z2 pametnom telefonu izvršiti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po Vaš mobilni uređaj, a svojski ćemo se potruditi da Vam ovu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z2

Operaciju zamene stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z2 smartfonu u našem servisu vršimo po povoljnoj ceni. Ako želite da imate konkretnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara iz sledećeg pasusa ovog teksta.

Upit o ceni zamene stakla ili touchscreena na mobilnom telefonu

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular


  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  U servisu Doktor Mobil u Beogradu, osim pomenute zamene stakla ili touchscreena na mobilnom telefonu, efikasno i kvalitetno možete dobiti i usluge kompletnog servisa Sony Xperia mobilnih telefona, dekodiranja Sony Xperia telefona i zamene baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena