Neki premijum modeli pametnih telefona su izrađeni na način koji, u slučaju takve vrste kvara, omogućava zamenu samo stakla ili touchscreena (umesto celog ekrana). To se odnosi i na Sony-jeve smartfone iz Z serije, tako da u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu možemo uraditi bezbednu i pouzdanu zamenu stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z5 mobilnom telefonu.

Zamena stakla, touchscreena na Sony Xperia Z5 – Doktor MobilSony Xperia Z5 je top model pametnog telefona iz čuvene Z porodice japanskog proizvođača, koji nam u vodootpornom (IP68 certified) metalnom kućištu donosi standarno odličan kapacitivni Triluminos IPS LCD touchscreen ekran od 5.2 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), sa X-Reality Engine tehnologijom i dodatnom oleofobskom zaštitom.

Vrhunske karakteristike ovog smartfona čine i osmojezgarni procesor (4×1.5 GHz & 4×2.0 GHz) uparen sa 3 GB RAM i 32 GB interne memorije (plus microSD slot), sjajne kamere od 23 MP (primarna, sa hibridnim autofokusom, LED blicem i bogatim dodatnim funkcijama) i 5.1 MP (selfi), integrisana baterija kapaciteta 2900 mAh, dok je operativni sistem instaliran na ovaj uređaj Android verzije 5.1.1 (Lollipop).

Zamena stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z5

Svi modeli mobilnih telefona iz premijum segmenta imaju kvalitetnu zaštitu, ali to ipak ne znači da su neuništivi i da se pri nekom neželjenom ispadanju telefona ili udarcu ne može oštetiti njihov ekran, staklo ili touchscreen.

Od vrste oštećenja presudno zavisi i izbor procedure za popravku uređaja. Ukoliko je samo slomijeno ili napuklo staklo (a telefon je sasvim funkcionalan), možemo da uradimo zamenu samo stakla. Takođe, ako uz oštećeno staklo ni tačskrin uređaja ne reaguje na dodir, popravku telefona možemo uspešno završiti zamenom njegovog tač skrina.

Međutim, ako je na telefonu oštećen LCD (ne daje sliku na ekranu), onda ne bi vredelo menjati samo staklo ili touchscreen, nego bi uređaj mogao da se popravi samo zamenom ekrana na Sony Xperia Z5.

U svakom slučaju, naši dobro obučeni i iskusni serviseri, koji poseduju i respektabilno iskustvo i savremene alate, uradiće stručnu dijagnostiku i efikasno obaviti popravku Vašeg pametnog telefona.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z5 pametnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno i garantovano bezbedno, a veoma ćemo se potruditi da Vam tu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z5

Specijalističku operaciju zamene stakla ili touchscreena na Sony Xperia Z5 smartfonu u našem servisu vršimo po povoljnoj ceni. Ako biste voleli da unapred dobijete konkretnije podatke o ceni ili roku za pružanje ove usluge, budite slobodni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišete preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla ili touchscreena na mobilnom telefonu

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular


  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Servis Doktor Mobil Vam uvek stoji na usluzi, bilo da Vam je potrebna pomenuta zamena stakla ili touchscreena ili neka druga profesionalna usluga, kao što su dekodiranje Sony Xperia telefona, servis Sony Xperia mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena