Staklo kamere može da bude presudno za kvalitet slike. Zamena stakla kamere na Samsung telefonima je jedna od naših usluga i možemo da ponovo ulepšamo sve Vaše fotografije.

zamena stakla kamere na samsung

Zamena stakla kamere na Samsung telefonu je jednostavna i brza usluga koja je istovremeno i povoljna, a u našem servisu imamo i odlična zamenska stakla koja će učiniti da Vaša kamera na Samsungu izgleda kao nova.

Doktor Mobil je servis mobilnih telefona i pružamo usluge popravke i kompletnog servisiranja mobilnih telefona u Beogradu. Radimo na dve lokacije i u slučaju problema možete odabrati jednu od naših radnji koja Vam je bliža.

U slučaju da nemate vremena da dolazite u naše servise, uvek možete da pošaljete telefon po kurirskoj službi, a mi ćemo ga nakon popravke vratiti na isti način.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

   Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

   Nalazimo se na 2 lokacije

   Servis mobilnih telefona Novi Beograd

   kod Fontane

   Bulevar Zorana Đinđića 132

   Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

   pored Beogradjanke

   Kralja Milana 15

   Zamena stakla kamere je servis koji možda možete i sami

   Staklo kamere ili zaštitno staklo kamere nije sastavni deo kamere već više pripada masci telefona. To znači da postoji mogućnost da staro staklo skinete sami, a zatim da postavite novo staklo.

   Mi ćemo Vas ohrabriti da ovaj servis zaista obavite sami i daćemo Vam nekoliko (sasvim dovoljno) korisnih informacija koje će Vam sigurno pomoći.

   Pre nego što krenete da menjate staklo na kameri kod kuće pročitajte ovo

   Evo nekoliko smernica i saveta sa kojima ćete moći da ustanovite kvar, pripremite se i konačno sprovedete ovaj zadatak.

   zamena stakla kamere na samsung

   Zamena stakla kamere na Samsung telefonu (važi i za većinu telefona) treba da bude put koji izgleda ovako:

   1. Primetili ste da je staklo kamere oštećeno na Samsung telefonu.
   2. Dobro istražite i zagledajte pod jasnim svetlom. Ako je samo staklo oštećeno, da kažemo da to možete i sami da rešite. Međutim, ako je oštećena i kamera, to već nećete moći sami. Kod oštećenja kamere je kvar jasan jer je u tom slučaju zaštitno staklo sigurno razbijeno do mere da je udarac došao do kamere i polomio je – to je čista situacija i lako ćete videti da li je kamera polomljena.
   3. Utvrdili ste da je polomljeno staklo (dok je kamera dobra)
   4. Potražite na internetu novo zamensko staklo za tačno (tačno, još jednom) Vaš model telefona. E sada, gde kupiti zamensko staklo kamere za Samsung? Kao fizičko lice teško možete da dođete do originalnih delova, ali možete da probate sa prilično dobrim zamenama (kopijama). Probajte na AliExpressu, Amazonu, Ebay-u, na KupujemProdajem.
   5. Dok čekate poštara (to može biti i do 60 dana ako ste kupili na AliExpressu), potražite uputstvo za skidanje, čišćenje i zamenu zaštitnog stakla kamere za Samsung telefon i to za tačno Vaš model koji imate. Važno:
    • Pronađite uputstvo za tačno Vaš model (znamo, dosadni smo sa tim)
    • Pažljivo gledajte i utvrdite koji alati se koriste za zamenu, nabavite te alate
    • Dobro prostudirajte kako se u uputstvu koriste alati i gde su kritične tačke, obično je to napomenuto
   6. Kada poštar donese novo zamensko staklo koje ste naručili, odvojte vreme koje Vam je potrebno, naoružajte se strpljenjem i alatom koji Vam treba i možete da radite.

   Evo jednog odličnog uputstva sa Youtube-a koje prikazuje servis zamena stakla kamere na Samsung telefonu:

   U ovom video snimku prikazan je proces zamene stakla kamere na Samsung Galaxy S20 Ultra telefonu i ne samo da deluje prosto, već ovaj proces jeste prost ako ste vešti i strpljivi.

   Autor ovog uputstva nije preterivao sa opisima, već je zamenu stakla kamere prikazao na najpraktičniji mogući način koristeći samo dva alata – pištolj sa vrelim vazduhom i skalpel.

   Što se tiče pištolja sa vrelim vazduhom, ne morate da kupujete već možete koristiti i fen za kosu. Možda ćete morati duže da zagrevate, ali nemojte da preterate. Odmah ispod je i baterija koja nikako ne trpi visoke temperature – strogo vodite računa.

   Posebnu pažnju obratite na čišćenje ostataka starog stakla i prašine koja može da upadne u kameru, probajte da čišćenje sprovedete što bolje i da ništa ne ostane od prethodnog stakla, lepka ili prašine.

   U paketu zaštitnog stakla dobijate obavezno:

   • novo zaštitno staklo kamere
   • lepak koji se nanosi (videćete gore u video snimku)

   A nekada u paketu bude i skalpel i pinceta, što je alat koji će Vam koristiti. Slika ispod je samo primer šta može da se dobije u paketu:

   zamena stakla kamere na samsung

   Alkohol, čiste krpice i čačkalice verovatno već imate kod kuće pa to nećete morati da kupujete.

   Zamena stakla kamere na Samsung telefonu u servisu

   Ukoliko se ipak odlučite da staklo na Vašem Samsung telefonu zamenite u servisu kao što je naš, možete to uraditi mnogo brže i sigurnije nego što bi to bilo kada radite sami kod kuće.

   Pored bržeg završetka radova, u našem servisu dobijate i pouzdano staklo za kameru pa nećete morati da brinete o kvalitetu, kao što bi bilo kada biste naručivali samostalno preko interneta.

   Naš Samsung servis u Beogradu pokriva veliki broj kvarova na telefonima čiji vlasnici lako nalaze put do naše radnje.

   Zamena stakla kamere na svim Samsung telefonima

   Samsung je godinama već toliko rasprostranjen u Srbiji (i u svetu) da pokrivamo sve modele Samsung telefona i radimo zamenu stakla kamere.

   Ukoliko imate bilo koji Samsung Galaxy telefon slobodno možete pravo u naš servis i ponesite telefon na popravku. Pored Galaxy serija podržavamo i druge, pa ne morate da brinete.

   zamena stakla kamere na samsung

   U slučaju da se dvoumite ili imate neki model Samsung telefona koji nije tako čest, budite slobodni da nas pozovete i mi ćemo Vas odmah informisati da li imamo staklo kamere za taj konkretni model telefona.

   I ne samo to, naš servis obavlja i sve druge servise i popravke Samsung telefona, pa ako se nekada desi da imate možda neki drugi problem, setite se da mi to popravljamo i rešavamo probleme.

   Koliko traje zamena stakla kamere na Samsung telefonu?

   Ovo nije komplikovna procedura ali opet ne može ni da se reši za 2-3 minuta. Ukoliko telefon donesete pre podne, računajte da može da bude završen istog dana.

   Jedini problem može da nastane i da se popravka oduži ukoliko je pored zaštitnog stakla oštećena i kamera i potrebno je uraditi i zamenu kamere na Samsungu.

   Da li je pored stakla oštećena i kamera znaćemo odmah čim pregledamo telefon i odmah ćemo moći da Vam kažemo kako stoje stvari i kada će popravka biti završena, pa ne morate da brinete.

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena