Zamena stakla kamere za iPhone obavlja se u našem servisu telefona. Dobijate novo staklo i savršeno čist vidik za kameru tako da će sve slike izgledati isto kao kada je telefon bio nov.

Ako ste baš raspoloženi, zaštitno staklo kamere možete da zamenite i sami kod kuće, pokazaćemo Vam u ovom tekstu kako da to uradite.

Imajte u vidu da svaka popravka telefona kod kuće nosi određenu dozu rizika. Najveći problem kada je zamena stakla kamere za iPhone u pitanju je uklanjanje starog stakla i lepka koji je ovde prilično kvalitetan i izdržljiv i morate voditi računa da ne oštetite kameru, ali više o tome kasnije.

Ukoliko ne želite da menjate staklo kamere sami kod kuće, donesite telefon u naš servis i mi ćemo uraditi kompletnu zamenu, bez rizika i profesionalno.

Cena zamene stakla kamere na iPhone telefonima

Promotivna cena od 3000 dinara za – iPhone X, XS, XS MAX, XR

Promotivna cena od 3800 dinara za – iPhone 11, 11 PRO, 11 PRO MAX

Promotivna cena od 5000 dinara za – iPhone 12, 12 PRO, 12 PRO MAX, 12 MINI

Promotivna cena od 6000 dinara za – iPhone 13, 13 PRO, 13 PRO MAX, 13 MINI

Promotivna cena od 9000 dinara za – iPhone 14, 14 PRO, 14 PRO MAX, 14 plus

  Pozovite nas

  011 / 4022-611


   Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

   Nalazimo se na 2 lokacije

   Servis mobilnih telefona Novi Beograd

   kod Fontane

   Bulevar Zorana Đinđića 132

   Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

   pored Beogradjanke

   Kralja Milana 15

   Ne moramo da vam pričamo o tome koliko je iPhone popularan i kvalitetan, pa smo se pobrinuli da i mi imamo najkvalitetnije zamenske delove i profesionalni servis za sve modele iPhone telefona.

   U ovom tekstu zapisaćemo vam neke preporuke i korake za zamenu stakla kamere, ali moramo da se odreknemo odgovornosti (u slučaju kada sami menjate staklo) po pitanju kvaliteta delova i zamenskog stakla koje se može naći u prodaji za fizička lica.

   Ukoliko zamenu stakla kamere radite kod kuće, moraćete i da naručite staklo, pa to gde ćete ga kupiti ne zavisi baš od nas i ne znamo kakvo staklo ćete dobiti.

   Uglavnom, ukoliko je došlo vreme za zamenu i interesuje Vas nešto više o tome, čitajte dalje.

   Kada se menja zaštitno staklo kamere na iPhone?

   Postoje dva razloga za zamenu stakla kamere na telefonu:

   1. Prvi razlog je polomljeno staklo kamere na iPhone – prosto morate da ga zamenite ako želite da imate ispravne slike.
   2. Drugi razlog je više estetske prirode, radi se ako se telefon star par godina i ima sitne ogrebotine koje umanjuju kvalitet fotografije. Iako ove ogrebotine nisu vidljive na fotografijama, one dovode do „zbunjivanja“ fokusa i slike nisu dobre kao onda kada ste kupili telefon (onda je staklo bilo u savršenom stanju)

   Ukoliko ispred sebe imate bilo koji od ova dva razloga, onda je potrebno da bude urađena zamena stakla kamere za iPhone.

   Kako izgleda oštećeno staklo kamere na iPhone?

   Veća oštećenja zaštitnog stakla kamere su jasno vidljiva i tu nema velike zabune, pitanje je samo da li je kod većih opštećenja možda čak i kamera slomljena ili samo staklo, više se može saznati ako se uklone krhotine stakla i kameru pregleda serviser.

   Evo par slika teško oštećenog stakla kamere na iPhone telefonima:

   Zamena stakla kamere za iPhone

   Evo i nekoliko primera oštećenog stakla na iPhone koje nije još uvek za zamenu, sve radi ispravno, ali slike su sigurno mutnije. Ako Vam to smeta, i ovde treba uraditi zamenu zaštitnog stakla kamere:

   Ova sitnija oštećenja nastaju svakodnevnim korišćenjem telefona, nošenjem u džepu, u torbici ili je dovoljno da telefon spustite na sto na kojem se nalazi prosut šećer i povučete telefon po takvom stolu (na primer u kafiću) i eto problema.

   Kako da sami zamenite staklo kamere na iPhone telefonu?

   Evo osnovnih koraka za zamenu, verujemo da će Vam sve biti prilično jasno:

   1. Utvrdili ste da je zaštitno staklo kamere na iPhone slomljeno
   2. Utvrdili ste koji tačno model iPhone telefona imate
   3. Pretražite internet i naručite odgovarajuće zamensko staklo za iPhone kameru (za tačno Vaš model)
   4. U međuvremenu pogledajte što više uputstava na Youtube za zamenu stakla kamere, probajte da nađete kako se to radi na modelu telefona koji Vi imate
   5. Kada stigne zamensko staklo, objedinite vreme i strpljenje i krenite polako

   Uopšteno govoreći ovo nije ništa teško, bitno je da ne brzate i da budete strpljivi sa ovim poslom, tako rade naši serviseri :)

   Evo i nekoliko saveta koji će Vam pomoći, pronašli smo i neka lepa uputstva za Vas.

   Uputstvo za zamenu stakla kamere za iPhone

   Pronašli smo dva odlična video snimka gde je u prvom prikazan proces zamena stakla kamere na iPhone telefonu kod kuće, a u drugom snimku se vidi zamena u servisu.

   Prvi video je odličan jer se u njemu ne koriste neki specijalni alati, a ono što se koristi imate i kod kuće: pinceta, fen za kosu, neki oštriji predmet kao što je šilo ili turpijica za nokte sa zašiljenim vrhom, jedna čista krpica (kao što je ona za čišćenje naočara).

   U video snimku je prikazana zamena stakla kamere za iPhone 13 Pro Max, a važi i za 12 Pro Max.

   Videćete trenutak snalažljivosti kada je u pitanju nanošenje lepka i to je upravo ono na šta želimo da Vam skrenemo pažnju – improvizujte tamo gde je to moguće, a da pri tome sve prođe uredno:

   U ovom drugom snimku vidi se profesionalna i brza zamena stakla kamere za iPhone 11:

   Ispratite dobro oba video snimka i upoznajte se sa načinom zamene stakla kamere.

   Slično je i sa drugim modelima, ali Vi sami pronađite uputstvo koje je za model Vašeg iPhone telefona.

   Gde kupiti zamensko staklo kamere za iPhone

   Ako sve radite sami, najbolje je da staklo potražite na AliExpressu ili Amazonu.

   Problem je što često morate da čekate oko mesec dana (procena sa sajta je do 58 dana):

   Evo još jednog primera, u ponudi su stakla kamere za više modela. Cena je slična, ali je dostava besplatna i sigurno čekate od 30-50 dana za dostavu:

   Pogledali smo i situaciju na Amazonu, ovde već dobijate dosta toga više ali je i cena veća. U ovom primeru, stakla koštaju 11,90 dolara i dostava za Srbiju je 31,39 dolara, ali se manje čeka i stakla mogu da stignu za oko 10 dana:

   Linkove do ovih stakala nismo postavljali da Vas ne bismo naveli da kupite pogrešno staklo. Najbolje je da sami potražite stakla kamere za Vaš telefon na AliExpressu ili Amazonu i odabere ono za koje procenite da je bolje.

   Servisi mobilnih telefona nabavaljaju robu od svojih dobavljača u Srbiji, pa tako uvek imaju na stanju stakla za uglavnom sve modele.

   Da li želite da naš servis uradi zamenu stakla kamere na Vašem telefonu?

   U slučaju da nemate vremena da gledate uputstva, učite, naručujete i čekate da zamensko staklo stigne iz daleke Kine, zamena stakla kamere na iPhone telefonu je nešto što mi radimo prilično sigurno i dosta brzo.

   Sve što treba je da prošetate do našeg servisa i donesete telefon. Mi ćemo obaviti zamenu stakla i javiti Vam da dođete po Vaš telefon.

   Naravno, u našem servisu koristimo originalne zamenske delove i možemo da se pohvalimo kvalitetnom uslugom i brzinom.

   2 Komentara : “Zamena stakla kamere za iPhone”

   Učitajte još komentara

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena