Zamena ekrana iPhone X

Zamenite ekran na iPhone X telefonu u Doktor Mobil servisu!

Zamena ekrana iPhone X telefona je servisna usluga koju u iPhone servisu Doktor Mobil u Beogradu vršimo profesionalno i sigurno.

Kada imate tako skup i ekskluzivan model mobilnog telefona, kao što je iPhone X, prirodno je da u slučaju oštećenja želite da zamenite ekran za iPhone X u što skorijem roku.

Zato Vas pozivamo da se, ako imate potrebu da se zameni displej za iPhone X, obratite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će za Vas tu stručnu intervenciju uraditi uspešno i potpuno bezbedno.

Posetite nas u Beogradu u nekom od naših servisa, ili nam pošaljite telefon kurirskom službom. Zamena ekrana iPhone X telefona biće obavljena u najkrećem roku i telefon će Vam biti isporučen na kućnu adresu.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611


   Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

   Nalazimo se na 2 lokacije

   Servis mobilnih telefona Novi Beograd

   kod Fontane

   Bulevar Zorana Đinđića 132

   Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

   pored Beogradjanke

   Kralja Milana 15

   Potreban Vam je ekran za iPhone X?

   Na pravom ste mestu.

   Mi smo Doktor Mobil servis mobilnih telefona i menjamo ekrane na svim modelima iPhone telefona, pa tako i iPhone X ekran.

   I to radimo već 10 godina! Samim tim možete biti sigurni da ste došli u pravi servis telefona koji će zameniti displej za iPhone X brzo, kvalitetno i profesionalno.

   Zamena ekrana na iPhone X u servisu Doktor Mobil u Beogradu

   iPhone X kada se pojavio, bio je kao i svaki najnoviji iPhone, novo čudo tehnike. Danas su ga već prevazišli noviji modeli iPhone 11, iPhone 12, ali iPhone X je sigurno još dugo godina biti u upotrebi kod brojnih korisnika.

   Samim time biće i padova, lomljenja ekrana i drugih oštećenja. Ali tu smo mi da zamena ekrana iPhone X telefona bude rešena u najkraćem roku.

   Inače, ekran za iPhone X je veličine 5.8 inči sa visokom rezolucijom od 1125 x 2436 piksela, koji prekriva gotovo ceo prednji deo uređaja čime, u stvari, označava i novi dizajn lansiran na desetogodišnjicu pojavljivanja prvog Ajfona.

   Kada je potrebna zamena ekrana iPhone X telefona tu je Doktor Mobil

   Ekran za iPhone X je lomljiv kao i svaki drugi ekran za mobilni telefon.

   Čak i na mobilnom telefonu tako impresivnog kvaliteta, kakav je iPhone X, može se sticajem nesrećnih okolnosti (npr. nezgodno ispadanje na neku tvrđu podlogu ili jači udarac u displej) dogoditi da napukne staklo ili se ozbiljnije ošteti displej za iPhone X.

   U takvoj situaciji vrlo je važno proveriti funkcionalnost displeja, jer od toga presudno zavisi i način i vrsta intervencije koju je potrebno sprovesti za uspešnu popravku mobilnog uređaja.

   Zamena stakla ili zamena ekrana iPhone X telefona

   Ako je Vaš iPhone X oštećen tako da:

   • ekran ne daje sliku uopšte
   • vidni su tragovi slomljenog displeja
   • tač skrin ne radi uopšte ili u nekim delovima
   • na ekranu se vide mrtvi pikseli
   • ekran podrhtava ili se pali i gasi
   • pojavile su se uspravne ili horinontalne linije na ekranu

   onda je potrebna zamena ekrana iPhone X telefona.

   Ali, postoje i situacije kada ekran za iPhone x nije toliko oštećen, pa nije potrebna zamena kompletnog displeja.

   To su situacije kada je samo staklo na ekranu napuklo, ali ekran radi normalno, tač skrin reaguje u svim delovima, nema ništa od oštećenja koja su iznad nabrojana.

   Tada bi se popravka efikasno mogla obaviti zamenom stakla na iPhone X pametnom telefonu.

   Displej za iPhone X

   Ukoliko ste ponosni vlasnik jednog od, i dan danas, najpoželjnijih telefona na svetu i potreban Vam je ekran za iPhone X, verovatno biste voleli da njegovo rešavanje poverite iskusnim i profesionalno obučenim licima koja poseduju znanje i alate za taj posao.

   Specijalistički iPhone servis Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi da zamenu ekrana na iPhone X pametnom telefonu za Vas obavi sigurno i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj).

   Uz pouzdanu stručnu dijagnostiku, iPhone X zamena ekrana proći će garantovano kvalitetno, efikasno i svakako u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.

   iPhone X zamena ekrana cena

   Za tačnu informaciju o ceni ekrana za iPhone X molimo Vas da nas kontaktirate. Cene se menjaju u zavisnosti od raspoloživosti na tržištu, pa je za najaktuelnije podatke najbolje da nas pozovete.

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

    Pozovite i zakažite termin

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt formular    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, sa svojim stručnim i iskusnim timom servisera, speman je da za Vas uspešno reši svaki problem na mobilnom telefonu, pa tako i izvrši zamenu ekrana na iPhone X telefonu.

    A uz zamenu ekrana i zamenu stakla, pouzdano obavljamo i kompletan servis iPhone mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na uređajima Apple iPhone brenda) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena