Zamena prednjeg stakla LCD-a na Huawei Mate Pro 20 mobilnom telefonu jedna je od intervencija koje vršimo u servisu Doktor Mobil u Beogradu. Ova usluga spada u takozvanu reparaciju ekrana.

Takođe nas možete posetiti ukoliko imate bilo kakvih hardverskih ili softverskih problema na drugim uređajima ovog brenda, u okviru našeg servisa Huawei mobilnih telefona.

Huawei Mate 20 Pro

huawei mate 20 proHuawei Mate 20 Pro je vrlo reprezentativan primerak kineskog brenda koji poseduje odlične performanse, besprekornu kameru ali i sjajan dizajn.

Koristi operativni sestem Android 9.0 (Pie)  a dolazi u verzijama od 6/8 GB RAM i 128/256 GB interne memorije za skladištenje različitih vrsta podataka. Ako ste ljubitelj fotografija ovaj telefon će Vas oduševiti svojom moćnom trostrukom Leica kamerom od 40 MP + 20 MP + 8 MP ali i selfi kamerom od 20 MP.

Mate 20 Pro je otporan na vodu i prašinu, što znatno olakšava njegovo korišćenje. Mogućnost brzog punjenja kao i bežično punjenje su još samo neke od mnogobrojnih prednosti ovog modela iz Huawei kataloga pametnih telefona.

Huawei Mate 20 Pro – kada može da se menja samo staklo

U obavljanju svakodnevnih aktivnosti može se dogoditi da Vam telefon ispadne na čvrstu podlogu ili da se jednostavno prilikom nošenja u torbi ili džepu ošteti. Tada se kao neželjena posledica može javiti slomljeni ekran Huawei Mate 20 Pro smartfona.

Kada primetite da je LCD pukao, neophodno je detaljno analizirati problem odnosno u kakvom je stanju ekran telefona jer se može desiti da je kvar ozbiljniji nego što izgleda.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Zamena prednjeg stakla na Huawei Mate Pro 20 može otkloniti problem samo ukoliko se staklo polomilo ili napuklo dok sve funkcije rade kako treba, pre svega one na LCD-u i touchscreen.

  Ali naravno, uvek postoji i ona nepovoljnija situacija, jer ako primetite da LCD na Vašem uređaju ne daje sliku ili touchscreen ne reaguje na dodir, samo zamena ekrana na Huawei Mate 20 Pro može otkloniti poteškoće koje imate.

  Zamena slomljenog stakla na Huawei Mate 20 Pro

  Opcija zamene stakla je uvek dosta povoljnija varijanta od zamene celog ekrana, pa bi je trebalo obaviti kad god je to moguće.

  Pre svake pomenute intervencije u našem servisu se profesionalno obavlja detaljna analiza a zatim se pristupa zameni LCD-a adekvatnim alatima.

  Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju kako bi svaka zamena stakla na Huawei P20 lite mobilnom telefonu bila obavljena pouzdano i bez rizika po Vaš uređaj.

  Cena zamene stakla ekrana na Huawei Mate 20 Pro

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

   Kontakt formular


   Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   AKS Sabac Brza Posta
   PostExpress Posta Srbije

   Jedan komentar : “Zamena stakla LCD-a na Huawei Mate 20 Pro”

   1. Dragan

    Postovani ,
    huawei mate 20 pro , mi je ispao i puklo je staklo na njemu imam sve funkcije i normalno radim ali vidim niti preko celog ekrana i verovatno ce ubrzo umreti , koliko kosta zamena stakla za ovaj model.
    Pozdrav,
    Dragan
    063/1111095

    Одговори
   Učitajte još komentara

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena