Naš servis Doktor Mobil u Beogradu vrši mnoge važne intervencije na svim Huawei modelima, u okviru servisa Huawei mobilnih telefona.

Samo jedna u nizu usluga koje servis pruža je i zamena prednjeg stakla LCD-a na Huawei P20 lite mobilnom telefonu, takozvana reparacija ekrana.

Huawei P20 lite

Huawei P20 lite je veoma pristupačan i popularan model kineskog brenda koji je izgrađen od kombinacije aluminijuma (okvir) i plastike (leđa).

Poseduje osmojezgarni procesor i radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo), a što se skladišnog prostora tiče, tu su 4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije sa mogćnošću proširenja uz pomoć microSD kartice do 256 GB (na onim modelima koji podržavaju dve SIM kartice).

Kvalitet slika P20 lite modela podržavaju dvostruka primarna kamera od 16 MP + 2MP (HDR, LED blic, senzor dubine na fotografijama, autofokus) i selfi kamera od 16 MP.

Kapacitet integrisane baterije je 3000 mAh.

huawei p20 lite slomljeno staklo ekrana

Huawei P20 lite – kada može da se menja samo staklo

Prilikom pada ili udarca, ekran Vašeg P20 lite telefona može pretrpeti znatna oštećenja. S obzirom na to koliki je stepen oštećenja ekrana, možemo utvrditi da li je potrebna zamena samo prednjeg stakla ili celog ekrana.

U slučaju da se na Vašem pametnom uređaju slomilo ili napuklo staklo, ali sve funkcije na ekranu rade kako treba (LCD ekran prikazuje sliku, touchscreen normalno reaguje na dodir) najverovatnije Vam je potrebna samo zamena prednjeg stakla na Huawei P20 lite mobilnom telefonu.

Treba naglasiti da je zamena stakla povoljnija varijanta od zamene celog ekrana, pa ukoliko se problem može otkloniti na ovaj način, uvek mu treba dati prednost.

Međutim, ako LCD ne daje sliku ili touchscreen uopšte ili u nekim delovima ekrana ne reaguje na dodir, rešenje ovog problema može biti samo nepovoljnija varijanta tj. zamena ekrana na Huawei P20 lite mobilnom telefonu.

Zamena slomljenog stakla na Huawei P20 lite

Saniranje slomljenog ili oštećenog stakla na P20 lite uređaju možete prepustiti servisu Doktor Mobil u Beogradu, a mi ćemo uz neophodne alate obaviti ovu rutinsku intervenciju za Vas.

Zamena slomljenog stakla na Huawei P20 lite mobilnom telefonu biće obavljena efikasno i, što je najvažnije, potpuno bezbedno po Vaš uređaj.

Cena zamene stakla ekrana na Huawei P20 lite 

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular


  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena