Zamena stakla LCD-a na LG G6 je rutinska intervencija koju pouzdano obavljamo u Doktor Mobil servisu u Beogradu.

Ako Vam je zamena stakla potrebna možete nas posetiti ali i obaviti ostale popravke iz našeg asortimana usluga na G6 telefonu.

Zamena stakla dostupna je na većini LG modela kao i drugim brendovima pametnih telefona.

Ako niste iz Beograda, uvek nam možete poslati telefon nekom od kurirskih službi.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  LG G6 staklo ekrana

  zamena stakla na lg g6

  LG G6 – ovaj top uređaj koristi operati sistem Android 7.0 koji je moguće unaprediti na Android 8.0.

  Poseduje glavnu dvostruku kameru kao i selfi kameru od 5 MP. Raspolaže memorijskim prostorom kapaciteta 4 GB RAM i 32/64/128 GB interne memorije.

  IPS LCD ekran G6 ima dimenzije 5.7 inča i verno prikazuje 16 miliona boja. Rezolucija je 1440 x 2880 piksela, a staklo ekrana ojačano je Gorilla Glass 3 tehnologijom. Takođe ima i always-on display mogućnost.

  Slomljeno staklo na LG G6

  Slomljeno ili izgrebano staklo G6 ekrana može biti izazvano svakodnevnim neprijatnim iskustvima. Samo trenutak nepažnje ponekad je dovoljan da telefon ispadne iz ruke, džepa, torbe…

  Bilo da je telefon pao, desilo se trenje o drugu grubu površinu ili se suočio sa direktnim udarcem, staklo LG G6 će se oštetiti.

  Ovo je veoma česta nezgoda među korisnicima modernih pametnih telefona. Obično predstavlja samo estetski problem i neće uticati na funkcionalnost tačskrina, već samo neće izgledati lepo.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Slomljeno, izgrebano, smrskano staklo G6 smartfona možete zameniti bez ikakvih nedoumica da li će to uticati na kvalitet slike ili boja. Ovde je reč o zameni prednjeg stakla a ne samog ekrana i to je definitivno povoljnije rešenje problema.

   Ali, postoji mogućnost i da se ekran ozbiljno ošteti pa u tom slučaju zamena stakla nije pravo rešenje. Ako je ekran crn i ne reaguje na dodir potrebna Vam je zamena kompletnog ekrana na LG G6.

   Zamena prednjeg stakla LG G6

   zamena stakla lg g6

   Ukoliko se staklo na Vašem telefonu slomilo, ne treba da brinete jer će zamena stakla LCD-a na G6 biti pouzdano izvršena u Doktor Mobil servisu.

   Kao što smo već ranije u tekstu naveli, zamena stakla na LG G6 neće uticati na kvalitet i intenzitet slika i boja na Vašem telefonu. Zato bezbrižno možete poveriti ovu rutinsku intervenciju našem servisu.

   Informacije o ceni i roku zamene prednjeg stakla možete dobiti putem telefona ili formulara u nastavku teksta.

   Trudimo se da intervenciju zamene stakla obavimo u najkraćem mogućem roku ali preciznu procenu dajemo na licu mesta, prilikom ostavljanja telefona u servisu.

   LG G6 zamena stakla cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena