Zamena stakla LCD-a na Samsung A6+ potrebna Vam je ako se prednje staklo telefona slomilo, puklo ili ogrebalo.

Naš servis mobilnih telefona u Beogradu pouzdano menja staklo ekrana na Samsung A6 Plus bez obzira na stepen oštećenja.

Pored toga, pružamo i sve usluge na velikom broju modela svih poznatih brendova mobilnih telefona.

Za sve informacije nas slobodno pozovite ili lično posetite a možete uređaj poslati i kurirskom službom na popravku u naš servis.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Samsung A6+ staklo ekrana

  zamena stakla lcd-a samsung a6 plus

  Samsung Galaxy A6+ je smartfon prostranog Super AMOLED ekrana od 6.0 inča. Staklo pruža zašitu ekranu ali to nije dovoljno jer ovaj model ne poseduje Gorilla Glass tip zaštite.

  Baš zbog toga je potrebna dodatna obazrivost pri rukovanju smartfonom, jer se staklo ispuštanjem ili padom može lako oštetiti.

  Međutim, nekada ni Gorilla Glass ne može obezbediti potpuni imunitet na oštećenja pa treba imati to u vidu ne samo ovde već i kod skupljih modela telefona.

  Kada treba uraditi zamenu prednjeg stakla?

  Zamena stakla LCD-a na Samsung A6+ je postupak koji uklanja oštećeno staklo ekrana i zamenjuje ga novim. Svaki oblik oštećenja se na ovaj način može sanirati.

  Kada Vam telefon ispadne iz ruke ili na drugi način pretrpi jak udarac, tada nastaju oštećenja. U praksi se pokazalo da u tim situacijama najlakše strada prednje staklo koje zauzima najveću površinu na telefonu.

  Ako je staklo Samsung A6+ puklo ili se slomilo na bilo koji način, opravdano je zameniti ga i tako sprečiti dalje širenje oštećenja na njemu.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Može se reći da ste imali sreće ako je zamena stakla na Samsung A6+ dovoljna da otkloni problem na Vašem telefonu. Ako nije, to će značiti da je kvar ozbiljniji.

   Dijagnostika je tu da utvrdi da li postoje i funkcionalni problemi na samom ekranu telefona, pa se u zavisnosti od toga i obavlja potrebna intervencija.

   Zamena stakla LCD-a na Samsung A6+ se preduzima samo u slučaju kada ne postoje problemi u radu ekrana i tačskrina.

   Zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy A6+

   samsung a6 plus

    

   Zamena prednjeg stakla na Samsung A6+ neće uticati na boje i oštrinu slike jer se tom prilikom ne menja originalan ekran telefona već samo staklo ekrana.

   Zbog toga bezbrižno možete poveriti ovu intervenciju servisu Doktor Mobil koji će izlečiti Vaš telefon i vratiti ga u život sa novim sjajem.

   Pukotine ili ogrebotine koje ste bili prinuđeni da gledate svakodnevno nestaće zamenom stakla, a vidljivost na Vašem ekranu ponovo postati besprekorna.

   Informacije o ceni zamene stakla na A6+ možete dobiti ako nas pozovete ili posetite a sam rok popravke pouzdano možemo proceniti kada ostavite telefon u servisu.

   Samsung A6 Plus zamena stakla cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena