Zamena prednjeg stakla LCD-a na Samsung Galaxy A6 2018 jedna je od mnoštva servisnih intervencija koje možete uraditi u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Takođe, tu je i naš servis Samsung mobilnih telefona, u okviru koga možete izvršiti neophodne popravke i na ostalim Samsung pametnim telefonima, od zamene baterije do dekodiranja.

Samsung Galaxy A6

zamena stakla na samsung galaxy a6

Samsung Galaxy A6 je telefon modernog dizajna koga opisuje Super AMOLED touchscreen od 5.6 inča. Radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo).

Poseduje 3/4 GB RAM memorije i 32/64 GB interne memorije koju možete proširiti microSD karticom na dodatnih 256 GB. Kapacitet baterije iznosi 3000 mAh.

Galaxy A6 ima primarnu kameru od 16 MP i selfi kameru od 5 MP, sa tri nivoa prilagođavanja blica kako bi pravio što bolje „selfi“ fotografije.

Samsung Galaxy A6 – zamena stakla ili zamena ekrana?

Slomljeni ekrani mobilnih telefona su postali naša svakodnevnica jer i obični momenti nepažnje mogu učiniti da nam telefon ispadne iz ruke. Takođe, nošenje u džepu ili u torbi uz ključeve kao i igranje najmlađih članova porodice mogu zadati bespotrebnu obavezu i rezultovati slomljeni ekran A6 smartfona.

Zamena prednjeg stakla na Samsung Galaxy A6 2018 može otkloniti problem ukoliko se staklo polomilo ili napuklo ali sve funkcije na mobilnom telefonu rade kako treba, pre svega one na LCD-u i touchscreen.

Ako primetite da LCD na Vašem uređaju ne daje sliku ili touchscreen ne reaguje na dodir, najverovatnije će samo zamena ekrana na Samsung Galaxy A6 otkloniti problem. Ovo je najgori slučaj u kojem ćete morati da promenite ceo ekran što je svakako nepovoljnija intervencija od zamene prednjeg stakla.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Zamena slomljenog stakla na Galaxy A6

  Ako je LCD pukao, neophodno je izvršiti detaljnu analizu kako bi se ustanovilo u kakvom je stanju ekran telefona jer se nekad može desiti da je kvar znatno ozbiljniji.

  U našem servisu se profesionalno obavlja detaljna analiza a tek nakon toga se pristupa zameni LCD-a. Opcija zamene stakla je uvek dosta povoljnija varijanta od zamene celog ekrana, pa bi je trebalo obaviti kad god je to moguće.

  Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju kako bi zamena stakla na Vašem Samsung Galaxy A6 mobilnom telefonu bila obavljena bezbedno i u najkraćem realnom roku za ovakav tip intervencije.

  Cena zamene stakla LCD-a na Samsung Galaxy A6

   Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

   Pozovite nas i zakažite servis

   011 / 4022-611

   ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

   Kontakt forma
   * obavezna polja   Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   AKS Sabac Brza Posta
   PostExpress Posta Srbije

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena