Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno vrši mnoge važne i sofisticirane intervencije na svim Samsung mobilnim telefonima, među kojima je i zamena stakla na Samsung Galaxy J4 Plus J415 pametnom telefonu.

Naša dobro obučena serviserska ekipa koja poseduje višegodišnje iskustvo na ovom poslu, obaviće povereni zadatak kvalitetno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Samsung Galaxy J4 Plus ima identične karakteristike kao i osnovni model Galaxy J4 u vidu kamere (13 MP glavna i 5 MP selfi kamera) ali se zato u pogledu memorije može naći u dve verzije (od 2 GB RAM i 16 GB interna i od 2-3 RAM i 32 GB interna).

Bitne razlike u odnosu na osnovni model su pojačani IPS LCD kapacitivni touchscreen ekran od 6.0 inča, mogućnost proširenja memorije uz pomoć SD kartice do čak 512 GB i baterija kapaciteta 3300 mAh. Telefon koristi Android 8.1 (Oreo).

samsung j4 plus

Samsung J4 Plus – kada može da se menja samo staklo

Dovoljan je samo trenutak nepažnje prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti da bi se pojavio problem kojem se niko od nas ne raduje. Šta raditi kada Vaš Samsung Galaxy J4 Plus telefon ispadne na čvrstu podlogu i kako uopšte prepoznati problem?

Bitno je ustanoviti u kakvom je stanju ekran smartfona, jer u slučaju da Vam se na smartfonu polomilo, napuklo staklo, a sve ostalo radi kako treba (LCD ekran prikazuje sliku, touchscreen normalno reaguje na dodir), telefon se uspešno može popraviti samo zamenom prednjeg stakla.

Zamena samo stakla je uvek povoljnija varijanta nego zamena celog ekrana, pa ako je moguće izvesti je uvek treba da bude prvi izbor.

U suprotnom, ako LCD ne daje sliku ili touchscreen ne reaguje na dodir (u svim delovima ekrana), problem je moguće rešiti samo nepovoljnijom varijantom tj. zamenom ekrana na Samsung Galaxy J4 Plus mobilnom telefonu.

zamena stakla j4 plus

Zamena slomljenog stakla na Samsung J4 Plus J415

Kada do gore navedenih problema dođe, popravku mobilnog uređaja sa slomljenim ili oštećenim staklom važno je prepustiti proverenom servisu koji ima bogato iskustvo i neophodne alate u obavljanju složenih i osetljivih intervencija poput ove.

Zato Vam servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji na raspolaganju sa svojim stručnim timom koji će problem otkloniti efikasno, pouzdano i, što je najvažnije, potpuno bezbedno po Vaš uređaj.

U našem servisu ćemo Vam pružiti specijalističku uslugu zamene stakla na Samsung Galaxy J4 Plus pametnom uređaju pouzdano, kvalitetno i bez ikakvih rizika po telefon kao i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene stakla na ekranu Samsung Galaxy J4 plus J415

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular


  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  3 Komentara : “Zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy J4 plus”

  1. Samanta

   Jedno pitanje posto se ja nerazumevam u telefon ali ekran nigde nije pukao a polovina ekrana ima neke sare i stalno igra ekran u cemu je kvar i kolika bi bila cena

   Одговори
  2. Dragana

   Cao,
   Koliko bi kostala zamena stakla (ili celog touch screena ako je to za moj model neophodno s obzirom da mi touch screen savrseno radi, samo je ekran polomljen).
   Model telefona je Samsung J4 plus

   Hvala:)

   Одговори
  Učitajte još komentara

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena