Zamena stakla LCD-a na Samsung J6 Plus u servisu Doktor Mobil je jedna od dostupnih intervencija koje možete obaviti na Vašem mobilnom telefonu.

Na ovaj način se oštećeno prednje staklo smartfona zamenjuje novim i tako se uklanjaju sve pukotine i ogrebotine koje su nastale.

Ako Vam je ova servisna operacija potrebna, slobodno nas možete kontaktirati ili poslati uređaj na našu adresu kurirskom službom.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Samsung J6 Plus staklo ekrana

  zamena stakla samsung j6 plus

  Samsung Galaxy J6 Plus se u odnosu na osnovni model J6 može pohvaliti većim ekranom dimenzija 6.0 inča.

  Još jedna razlika između ova dva modela leži u IPS LCD ekranu, za razliku od J6 koji ima ugrađen Super AMOLED.

  Ono što je interesantno je i to da J6 Plus ne poseduje Corning Gorilla Glass zaštitu pa oprez pri rukovanju ovim telefonom treba podići na najviši mogući nivo.

  Kako se lomi staklo ekrana na J6 Plus?

  Nažalost, veoma lako ako Vam je uređaj ispao na čvrstu podlogu ili ako je pretrpeo jak udarac. Naravno, ne mora da znači da će se ovo desiti svaki put jer će to da zavisi od konkretnog slučaja.

  Slomljeno staklo na Samsung J6 Plus je problem pre svega estetske prirode, ali kako je glavna uloga prednjeg stakla da štiti ekran, pa ako se ne reaguje na vreme može prouzrokovati i oštećenje samog ekrana.

  Takođe, ako je staklo oštećeno na taj način da Vam otežava da vidite sadržaj na ekranu, to je isto validan razlog da se obavi zamena stakla LCD-a na Samsung J6 Plus. 

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Nekada oštećenje može biti veoma ozbiljno i direktno pogoditi ekran telefona. Tada se dešavaju poteškoće sa samim radom ekrana tj. tačskrina.

   U ovom slučaju zamena stakla nije dovoljna, već je potrebno obaviti zamenu ekrana tj. displeja na Samsung J6 Plus.

   Zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy J6 Plus

   Novo staklo telefona možete naručiti preko interneta, ali ukoliko niste imali susreta sa ovom intervencijom, sama zamena na kraju neće biti tako jednostavna kao što Vam se učinilo.

   Zamena stakla tj. reparacija ekrana na Samsung J6 Plus je postupak koji preporučujemo da poverite stručnom servisu.

   Doktor Mobil poseduje sve što je potrebno da se ova intervencija pouzdano obavi, bez posledica po sam ekran Vašeg uređaja. Ovde se radi o zameni stakla ekrana a ne zameni celog ekrana.

   Detaljne informacije o zameni stakla na J6 Plus možete dobiti putem telefona ili formulara u nastavku teksta.

   U zavisnosti od konkretnog slučaja, preciznu procenu o roku popravke Vam možemo dati nakon što ostavite telefon u servisu.

   Samsung J6 Plus zamena stakla cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena