Ako Vam je potrebna pouzdana zamena stakla na Samsung Galaxy A5 ili A5 (2016) mobilnom telefonu, tu specijalističku intervenciju efikasno i kvalitetno možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Naš tim stručnih i iskusnih servisera će zamenu stakla na Vašem smartfonu izvršiti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena stakla na Samsung Galaxy A5Samsung Galaxy A5 A500 i Samsung Galaxy A5 A510 (2016) su pametni telefoni atraktivnog dizajna i dobrih performansi, sa podrškom za 4G (LTE) brzine mreže i odličnim kapacitivnim Super AMOLED touchscreen ekranima zaštićenim Gorilla Glass 4 tehnologijom (ekran na modelu A5 ima dijagonalu od 5.0 inči i rezoluciju 720 x 1280 piksela, dok noviji A5 2016 ima 5.2-inčni ekran u rezoluciji 1080 x 1920 piksela).

Operacija zamene stakla na mobilnom telefonu radi se kada dođe do oštećenja ili pucanja samog prednjeg stakla (uzrok je obično slučajno ispadanje telefona ili udarac u njegov displej), pri čemu LCD normalno prikazuje sliku i tač skrin reaguje na dodir.

To se, eto, može dogoditi čak i na vrlo kvalitetnim telefonima sa dobrom zaštitom, kakvu imaju ovi modeli, ali je važno proveriti da li su ispravni tačskrin i LCD – ako touchscreen ne reaguje na dodir (u svim delovima ekrana) i LCD ne daje sliku, nažalost, zamena stakla u takvoj situaciji ne bi rešila problem, pa se mora uraditi zamena ekrana na Samsung Galaxy A5 i Samsung Galaxy A5 (2016) mobilnim telefonima.

Ukoliko ste bili bolje sreće pa je samo slomljeno ili napuklo prednje staklo, a telefon je ispravan i u funkciji (LCD prikazuje sliku i tačskrin reaguje normalno na dodir), na tom mobilnom uređaju se može zameniti samo staklo.

Zamena stakla na Samsung Galaxy A5 A500 i A5 A510 (2016)

Zamenu stakla ili fabričku reparaciju ekrana kako se još naziva, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil radimo vrlo stručno, precizno i uz korišćenje najsavremenijih alata.

Tako ćemo i zamenu stakla na Samsung Galaxy A5 ili A5 (2016) pametnom telefonu za Vas obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno po uređaj.

Uz profesionalnost i garanciju kvaliteta, uslugu zamene stakla na mobilnom telefonu pružićemo Vam u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć (tačnu procenu Vam možemo dati kada svoj telefon donesete u servis).

Inače, što se tiče cene, usluga zamene stakla na Samsung Galaxy A5 mobilnom telefonu je dosta povoljnija nego u slučaju da mora da se menja kompletan ekran.

Za detaljnije podatke o ceni i vremenu potrebnom za izvođenje ove operacije, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pišete putem forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Takođe Vam stojimo na usluzi i ako Vam, osim zamene stakla, budu potrebne druge specijalističke intervencije, kao što su dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke) ili zamena baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena