U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo efikasnu i pouzdanu zamenu stakla na pametnim telefonima. Tako će biti i u slučaju da Vam je potrebna usluga zamene stakla na Samsung Galaxy A7 ili A7 (2016) mobilnom telefonu jer ćemo za Vas tu operaciju obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku (precizniju vremensku procenu možete dobiti na licu mesta).

Zamena stakla na Samsung Galaxy A7Samsung Galaxy A7 A700 i Samsung Galaxy A7 A710 (2016) su pametni telefoni iz srednje cenovne klase, izrađeni od kvalitetnih materijala i prepoznatljivog i trendi dizajna. Imaju odlične velike kapacitivne Super Amoled touchscreen ekrane od 5.5 inči FullHD rezolucije (1080 x 1920 piksela) zaštićene Gorilla Glass 4 tehnologijom.

Ako prilikom ispadanja telefona ili udarca u njegov displej dođe do oštećenja prednjeg stakla, a pri tome tačskrin normalno reaguje na dodir i LCD daje sliku, na mobilnom uređaju se može zameniti samo staklo.

Takva situacija se, nažalost, može dogoditi i sa telefonima koji imaju kvalitetne i zaštićene ekrane, pa je najvažnije da proverite da li tač skrin i LCD rade normalno. Ukoliko LCD ne prikazuje sliku ili je prikazuje samo delimično, a touchscreen ne reaguje na dodir ili ne reaguje u svim delovima ekrana, zamena stakla ne bi mogla da reši problem, već bi morao da se zameni kompletan ekran.

U slučaju da ste imali više sreće pa je samo puklo ili napuklo prednje staklo, a sve ostalo radi kako bi trebalo (tačskrin reaguje na dodir, LCD prikazuje sliku), kvar na mobilnom telefonu može da se otkloni zamenom samo stakla.

Zamena stakla na Samsung Galaxy A7 A700 i A7 A710 (2016)

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil svojim klijentima pružamo efikasnu profesionalnu uslugu zamene stakla ili fabričke reparacije ekrana (kako se još naziva) na mobilnom uređaju.

Operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy A7 ili A7 (2016) pametnom telefonu naši stručni serviseri izvršiće pouzdano, sigurno i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po telefon).

Što se tiče vremenskog roka za pružanje ove usluge, maksimalno ćemo se potruditi da popravku telefona završimo u najkraćem roku koji bude moguć (zavisiće prvenstveno od trenutnog broja naloga u servisu).

Usluga zamene stakla na Samsung Galaxy A7 mobilnom telefonu je u svakom slučaju cenovno povoljnija nego u situacijama kada na telefonu mora da se menja ceo ekran.

Ukoliko želite da unapred dobijete konkretnije informacije o ceni ili vremenu neophodnom za izvođenje ove intervencije, izvolite pozovite nas na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite kroz formular u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis Doktor Mobil je tu za Vas i u slučaju da Vam, pored zamene stakla, zatrebaju kvalitetne usluge dekodiranja Samsung telefona, servisa Samsung mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema) ili zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena