Mnogim vlasnicima pametnih telefona dešava se da slučajno oštete staklo na svom uređaju, obično prilikom ispadanja telefona na čvrstu podlogu. Ali to nije razlog za preteranu brigu, jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy A8 ili A8 (2016) mobilnom telefonu obavljamo vrlo efikasno, kvalitetno i pouzdano.

Zamena stakla na Samsung Galaxy A8Samsung Galaxy A8 A800 i Samsung Galaxy A8 A810 (2016) su pametni telefoni elegantnog dizajna iz srednjeg cenovnog opsega, sa odličnim kapacitivnim Super Amoled touchscreen ekranima dijagonale 5.7 inči u FullHD rezoluciji od 1080 x 1920 piksela, zaštićenim Gorilla Glass tehnologijom 4. generacije.

Ovi lepi mobilni telefoni imaju nesumnjivo kvalitetne ekrane sa dobrom zaštitom, ali i kod njih može doći do lomljenja ili naprsnuća stakla, ako se telefon ispusti ili pretrpi direktan udarac u displej. Ukoliko Vam se to i dogodi, odmah proverite da li LCD daje sliku i da li tačskrin reaguje na dodir. U slučaju da rade normalno, problem na telefonu može da se reši zamenom samo prednjeg stakla.

U situacijama kada vidite da touchscreen uopšte ne reaguje na dodir ili ne reaguje u svim delovima ekrana, nažalost, zamena stakla ne bi pomogla, nego bi morao da se promeni ceo ekran. Isto tako će biti i ako LCD uopšte ne prikazuje sliku ili je prikazuje samo delimično, jer bi i u tom slučaju jedino rešenje bila zamena kompletnog ekrana.

Dakle, u povoljnijoj varijanti kada je samo napuklo ili puklo staklo, a telefon funkcioniše normalno (LCD daje sliku, tačskrin reaguje na dodir), mobilni telefon može se popraviti zamenom samo prednjeg stakla.

Zamena stakla na Samsung Galaxy A8 A800 i A8 A810 (2016)

Operaciju zamene stakla ili fabričke reparacije ekrana (kako se još naziva) na mobilnom uređaju u specijalističkom servisu Doktor Mobil radimo veoma profesionalno, kvalitetno i efikasno.

Vaše je samo da svoj uređaj donesete kod nas, a naš tim stručno obučenih servisera će zamenu stakla na Samsung Galaxy A8 ili A8 (2016) pametnom telefonu obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Ovu uslugu pružićemo Vam u najkraćem mogućem roku (zavisiće samo od trenutne gužve u servisu), pa ćete svoj smartfon ubrzo moći da koristite kao i pre oštećenja.

Cena zamene stakla na Samsung Galaxy A8 mobilnom telefonu je svakako jeftinija opcija nego kada na uređaju mora da se sprovede procedura zamene kompletnog ekrana.

Ako biste voleli da unapred dobijete detaljnije informacije o ceni ili o roku za pružanje ove usluge, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa, a takođe nam možete i pisati putem forme koju ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored pouzdane zamene stakla, servis Doktor Mobil Vam stoji na raspolaganju i ako Vam bude trebalo dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema) ili zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena