Zamena stakla na pametnom telefonu je operacija koja se vrši kada se, najčešće usled ispadanja telefona ili udarca u njegov displej, na uređaju polomi, napukne ili pukne prednje staklo. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu stakla na Samsung Galaxy A9 (2016) SM-A9000 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti pouzdano, sigurno i potpuno bezbedno.

Zamena stakla na Samsung Galaxy A9Samsung Galaxy A9 (2016) je impresivan pametni telefon karakterističnog dizajna za Galaxy A seriju, sa raskošnim kapacitivnim Super Amoled touchscreen ekranom od čak 6.0 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela) zaštićenim Gorilla Glass 4 tehnologijom.

Mada ima prilično dobru zaštitu, sa gigantskim ekranom ovog mobilnog telefona treba pažljivo rukovati, jer mu se ako se ispusti ili padne na čvrstu podlogu može polomiti staklo. Ako u takvoj situaciji LCD telefona daje sliku i tačskrin normalno reaguje na dodir, dobro je, kvar na uređaju može da se otkloni zamenom samo stakla.

Međutim, ako primetite da LCD uopšte ne prikazuje sliku (ili je prikazuje samo delimično), zamena samo stakla, nažalost, ne bi rešila problem, već bi morao da se menja kompletan ekran. Isto važi i u slučaju da touchscreen uopšte ne reaguje na dodir (ili ne reaguje u svim delovima ekrana), jer je i tada zamena celog ekrana jedino rešenje.

Dakle, ukoliko je na mobilnom telefonu samo puklo ili napuklo prednje staklo, a sve ostalo funkcioniše kako treba (LCD daje sliku, tačskrin reaguje na dodir), uređaj može da se popravi zamenom samo stakla.

Zamena stakla na Samsung Galaxy A9 (2016)

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da operaciju zamene stakla ili fabričke reparacije ekrana (kako se još naziva) na Vašem telefonu obavi profesionalno i efikasno.

Naš tim stručno obučenih servisera, koji poseduju nephodno znanje, iskustvo i najsavremenije alate, zamenu stakla na Samsung Galaxy A9 (2016) mobilnom telefonu izvršiće pouzdano, sigurno i potpuno bezbedno po uređaj.

Uslugu zamene stakla na smartfonu pružićemo Vam u zaista najkraćem roku koji realno bude moguć, a on će zavisiti jedino od trenutnog broja naloga u servisu (precizniju procenu Vam možemo dati kada telefon donesete na popravku).

Što se tiče cene zamene stakla na Samsung Galaxy A9 (2016) pametnom telefonu, to je u svakom slučaju dosta povoljnija varijanta nego kada bi morao da se menja kompletan ekran.

Ukoliko su Vam potrebne konkretnije informacije o ceni ili o roku za obavljanje ove operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pišete putem kontakt formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil je tu za Vas i ako Vam, osim kvalitetne i pouzdane zamene stakla, zatrebaju i usluge dekodiranja Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema) ili zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena