Uslugu zamene stakla na pametnim telefonima u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo efikasno i vrlo kvalitetno. Ako Vam se slučajno dogodilo da polomite staklo, naš tim stručnih servisera će za Vas operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy J3 ili J3 (2016) mobilnom telefonu obaviti pouzdano, sigurno i u zaista najkraćem roku koji bude moguć.

Zamena stakla na Samsung Galaxy J3Samsung Galaxy J3 J300 i Samsung Galaxy J3 J320 (2016) su kvalitetni i lepo dizajnirani pametni telefoni iz Samsungove cenovno pristupačnije J serije. Novija verzija ovog modela iz 2016. (Galaxy J320) dolazi sa odličnim kapacitivnim Super Amoled touchscreen ekranom od 5.0“ u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), sa poznatom Dragontrail Glass zaštitom.

Ove lepe mobilne uređaje sa kvalitetnom zaštitom ipak treba čuvati od oštećenja jer pri ispadanju telefona ili udarcu u njegov displej može doći do pucanja ili naprsnuća prednjeg stakla.

Ukoliko se takvo nešto i dogodi, prvo treba proveriti da li je i dalje sve funkcionalno, tj. da li LCD daje sliku i tačskrin reaguje na dodir – ako rade normalno, imali ste više sreće, pa se kvar može otkloniti tako što će se zameniti samo staklo.

Ako, pak, LCD ne prikazuje sliku ili je ne prikazuje u svim delovima ekrana, u pitanju je veći kvar koji se ne može popraviti zamenom stakla, nego će morati da se promeni ceo ekran. Isto to važi i u slučaju da tač skrin ne reaguje na dodir u svim delovima ekrana, jer bi i tada morao da se promeni kompletan ekran.

U povoljnijoj soluciji kada je samo napuklo ili puklo prednje staklo (a pri tome LCD daje sliku, tačskrin normalno reaguje na dodir), srećom, na mobilnom telefonu može da se zameni samo staklo.

Zamena stakla na Samsung Galaxy J3 J300 i J3 J320 (2016)

Kao što smo napomenuli, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil operaciju zamene stakla na pametnim telefonima Samsung Galaxy J3 i J3 (2016) obavljamo profesionalno, kvalitetno i efikasno.

Vaše je samo da smartfon donesete u servis, a naši stručni i iskusni serviseri će, uz precizno korišćenje specifičnih alata, zamenu stakla izvršiti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Na pružanje ove usluge nećete dugo čekati jer ćemo se maksimalno potruditi da zamenu stakla završimo u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti jedino od trenutnog broja naloga u servisu (precizniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Što se tiče cene, zamena stakla na Samsung Galaxy J3 mobilnom telefonu je u principu dosta jeftinija operacija nego u varijanti kada mora da se menja kompletan ekran.

Ukoliko želite da imate konkretnije podatke o ceni ili o roku za pružanje ove usluge, bilo bi dobro da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pošaljete pisani upit preko forme koju ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U specijalističkom servisu Doktor Mobil, pored efikasne zamene stakla, kvalitetno radimo i dekodiranje Samsung telefona, kao i servis Samsung mobilnih telefona (sve vrste hardverskih i softverskih popravki) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena