Ako Vam se desilo da Vam na mobilnom telefonu pukne ili napukne prednje staklo, taj problem efikasno i kvalitetno možete rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy J7 ili J7 (2016) pametnom telefonu stručni i iskusni serviseri koji kod nas rade obaviće pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena stakla na Samsung Galaxy J7Samsung Galaxy J7 J700 i Samsung Galaxy J7 J710 (2016) su pametni telefoni prepoznatljivog elegantnog dizajna, sa vrlo dobrim performansama i prostranim kapacitivnim Super Amoled touchscreen ekranima dijagonale 5.5 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Pošto su ovo mobilni telefoni sa dosta velikim ekranima, sa njima treba pažljivo rukovati, a posebno je važno paziti da ne dođe do slučajnog ispadanja telefona na čvrstu podlogu ili direktnog udarca u displej, jer tako može da se slomije ili napukne prednje staklo.

Ako Vam se nešto slično dogodi, odmah proverite da li je telefon i dalje funkcionalan. Ukoliko se uverite da LCD daje sliku i tačskrin normalno reaguje na dodir, dobro je, uređaj može da se popravi zamenom samo stakla.

U manje povoljnoj varijanti, kada LCD ne prikazuje sliku (ili je prikazuje samo delimično) ili tač skrin ne reaguje na dodir (ili ne reaguje u svim delovima ekrana), zamena stakla ne bi rešila problem, već bi morala da se uradi zamena ekrana na Samsung Galaxy J7 (J700, J710).

Ukoliko ste imali više sreće i na telefonu je samo puklo ili napuklo staklo, a sve ostalo radi normalno (LCD prikazuje sliku, tačskrin reaguje na dodir), kvar na mobilnom uređaju može da se otkoni tako što će se zameniti samo prednje staklo.

Zamena stakla na Samsung Galaxy J7 J700 i J7 J710 (2016)

U ovakvoj situaciji važno je da znate i kako problem sa smartfonom možete da rešite efikasno i sigurno. Zato je tu za Vas servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će Vaš uređaj popraviti profesionalno i kvalitetno.

Naš tim stručno obučenih servisera, sa neophodnim znanjem i specifičnim alatom, operaciju zamene stakla na mobilnim telefonima Samsung Galaxy J7 i J7 (2016) obaviće vrlo pouzdano i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj).

Uslugu zamene stakla na telefonu pružićemo Vam u najkraćem mogućem roku (zavisiće isključivo od trenutnog broja zahteva u servisu), pa ćete ponovo moći da ga koristite kao i pre oštećenja.

Cena zamene stakla na Samsung Galaxy J7 smartfonu je u svakom slučaju jeftinija varijanta nego kada bi na mobilnom telefonu morao da se menja kompletan ekran.

U slučaju da su Vam potrebne konkretnije informacije o ceni ili o vremenu potrebnom za pružanje ove usluge, izvolite pozovite nas na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara koji ćete videti u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored profesionalne zamene stakla, u servisu Doktor Mobil efikasno možete obaviti i dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke na telefonima ovog brenda) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Jedan komentar : “Zamena stakla na Samsung Galaxy J7 (J700, J710)”

  1. Nikola Nikitin

    Pozdrav, napukao mi je ekran na samsung galaxsy j7 2017…touch radi i interesuje me koliko kosta zamena i koliko treba vremenski da se zamena obavi, unapred zahvalan

    Одговори
Učitajte još komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena