Zamena stakla na Samsung Galaxy S5 mobilnom telefonu je jedna od brojnih usluga koju Vam pruža servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Ukoliko dođe do pada Vašeg telefona, a pri tom se ne ošteti LCD i tač skrin već je samo staklo napuklo ili polomljeno tada se na mobilnom telefonu menja samo staklo. U ovom slučaju zamena stakla na Samsung Galaxy S5 mobilnom telefonu je što se tiče cene dosta povoljnija nego slučaj kada je potrebno zameniti ceo ekran.

sams5Možete doći i u situaciju da Vam je ispao mobilni telefon i da LCD ekran ne prikazuje sliku, ili da Vam tač skrin ne reaguje na dodir. Ako Vam se to desi, tada zamena stakla neće rešiti Vaš problem, već je potrebno promeniti kompletan ekran. Na Samsung Galaxy S5 mobilnom telefonu možete ili menjati samo prednje staklo ili menjati kompletan ekran.

Ukoliko je potrebno promeniti samo staklo na mobilnom telefonu, ovaj slučaj je dosta jeftiniji nego kada je potrebno promeniti kompletan ekran.

Ukoliko donesete Vaš mobilni telefon u naš servis možemo Vam garantovati da nakon zamene ekrana na Samsung Galaxy S5 mobilnom telefonu neće doći do ulaska prašine u Vaš telefon ili do odlepljivanja samog stakla. Kvalitetan rad naših stručnjaka obezbediće Vam takođe i da ne dođe do blokade samog telefona pri promeni stakla.

samsung-galaxy s5Zamena stakla na Samsung Galaxy S5 mobilnom telefonu u većini slučajeva traje do 24 sata. Ukoliko je to moguće, zamena stakla može biti gotova i u toku dana.

Ako Vam se desi da dođe do oštećenja LCD ekrana ili tač skrina, sama zamena ekrana je mnogo brža i po pravilu potrebno je svega nekoliko sati za kompletno zamenjen ekran.

Osim zamene stakla na Samsung Galaxy S5 mobilnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil radimo i zamenu stakla za Samsung Galaxy S1, S2, S2 plus, S3, S3 mini, S4 i9505, S4 mini.

Ukoliko imate neki drugi Samsung mobilni telefon, na njima je obično potrebno zameniti ili tač skrin, ili ceo ekan.

Ako Vam se desi da Vam je polomljeno staklo na Samsung Galaxy S5 mobilnom telefonu, ili da Vam telefon ne reaguje na dodir, slobodno nas kontaktirajte ili dođite kod nas. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo i u najkraćem roku vratimo Vaš telefon u stanje kakvom je bio pre oštećenja.

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena