Zamena stakla na Samsung Galaxy S7 mobilnom telefonu je operacija koja se radi u slučajevima kada se prilikom pada ili udarca telefona oštetilo samo staklo. Ovu uslugu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil ćemo Vam pružiti stručno, pouzdano i relativno brzo, kako bismo Vam omogućili da što pre svog „ljubimca“ koristite kao i pre oštećenja. To je, inače, popravka koja je dosta povoljnija nego kada bi se menjao kompletan ekran.

Zamena stakla na Samsung Galaxy S7Samsung Galaxy S7 je fenomenalan pametni telefon koji pretenduje na titulu najboljeg smartfona u 2016. godini. Ima odličan 5.1-inčni Quad HD ekran rezolucije 1440 x 2560 piksela u Super AMOLED izdanju, zaštićen Corning Gorilla Glass 4 tehnologijom.

Ipak, i pored toga može se desiti da Vam telefon padne tako da mu se ošteti, polomi ili napukne staklo. Pri tome je veoma važno da proverite da li tač skrin (touchscreen) reaguje na dodir i da li LCD prikazuje sliku. Ako sve to radi normalno, u tom slučaju na mobilnom telefonu se po pravilu menja samo staklo.

Međutim, ukoliko vidite da LCD ekran ne prikazuje sliku ili je prikazuje samo delimično, u toj situaciji zamena stakla, nažalost, neće rešiti problem, nego će morati da se promeni kompletan ekran. Ista je situacija i ako, osim što je puklo staklo, i tač skrin ne reaguje na dodir u svim delovima ekrana ili ne reaguje uopšte, i tada će morati da se izvrši zamena ekrana na Samsung Galaxy S7 mobilnom telefonu.

Ako ste imali više sreće i na telefonu je puklo samo prednje staklo, ali je on potpuno ispravan i u funkciji (LCD prikazuje sliku, tačskrin radi normalno) onda je moguće zameniti samo staklo.

Dakle, na Samsung Galaxy S7 mobilnom telefonu, kao i kod drugih Samsungovih telefona iz čuvene S serije, moguće je zameniti ili samo prednje staklo ili kompletan ekran.

Zamena stakla na Samsung Galaxy S7

Zamena stakla na Samsung Galaxy S7 mobilnom telefonu je usluga koju ćemo Vam sa zadovoljstvom kvalitetno pružiti u servisu Doktor Mobil. Donesite svoj smartfon kod nas i naši stručni serviseri će operaciju zamene stakla obaviti sigurno i bezbedno po telefon, uz korišćenje najsavremenijih profesionalnih alata.

Zaista ćemo se maksimalno potruditi da Vam ovu uslugu pružimo u najkraćem mogućem roku koji će zavisiti jedino od broja zahteva u servisu. U svakom slučaju, okvirnu procenu roka za popravku daćemo Vam kada svoj S7 donesete u servis.

Što se tiče cene, zamena stakla na Samsung Galaxy S7 mobilnom telefonu je svakako jeftinija opcija nego zamena kompletnog ekrana.

Ukoliko su Vam potrebne konkretnije informacije o ceni i roku potrebnom za zamenu stakla, najbolje bi bilo da nam se javite na telefone servisa ili nam pošaljete upit preko formulara u nastavku ovog teksta:

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular


  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Ne zaboravite da pored zamene stakla u servisu Doktor Mobil kvalitetno i pouzdano pružamo i uslugu dekodiranja Samsung telefona, kao i kompletan servis Samsung mobilnih telefona koji obuhvata sve hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog proizvođača.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena