Zamena zadnjeg stakla (poklopca) na Samsung Galaxy A9 jedna je od mnogih servisnih intervencija koje obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Ukoliko posedujete neki drugi model ovog brenda tu je servis Samsung mobilnih telefona, u okviru koga možete izvršiti neophodne popravke i na ostalim Samsung pametnim telefonima, od zamene ekrana ili baterije do zamene čipova na matičnoj ploči.

Samsung Galaxy A9 (2018)

samsung a9 2018

Samsung Galaxy A9 (2018) je izuzetan mobilni telefon koga odlikuju aluminijumsko kućište i raskošni Super Amoled touchscreen ekran od 6.3 inča u Full HD rezoluciji (1080 x 2220 piksela) zaštićen Gorilla Glass 5 tehnologijom.

Telefon poseduje odlične performanse a samo neke od njih su osmojezgarni procesor (4×2.2 GHz & 4×1.8 GHz) i memorija u verzijama 6/8 GB RAM i 64/128 GB skladišnog prostora, sa mogućnošću proširenja do 512 MB.

Revolucionarna četvorostruka primarna kamera (24 MP, 8 MP, 10 MP, 5 MP sa 2x optičkim zumom i LED blicem) vredna je divljenja, a ne treba zanemariti ni selfi kamera od 24 MP (HDR).

Zamena zadnjeg stakla (leđa) na Galaxy A9

Pored vrlo otpornih materijala i vrhunske zaštite, i današnji pametni telefoni se, kako iskustvo pokazuje, mogu oštetiti nepažljivim rukovanjem.

Najčešći uzroci oštećenja zadnjeg stakla tj. leđa telefona su pad na tvrdu podlogu (npr. asfalt, beton, kamen) ili direktni udarac dok je posledica, gotovo uvek, slomljeno ili ogrebano staklo.

Polomljeno ili napuklo zadnje staklo (poklopac baterije, zadnji poklopac) najverovatnije neće dovesti do nefunkcionalnosti smartfona, ali će svakako zahtevati da se bar iz estetskih razloga, otkloni.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena prednjeg stakla LCD-a na Samsung Galaxy A9 mobilnom telefonu je jedna od uobičajenih intervencija sa kojima se surećemo, ali baš zbog gore navedenih situacija je u našem servisu Doktor Mobil moguće uraditi i zamenu zadnjeg stakla na pametnom telefonu.

Zamena zadnjeg stakla na Samsung Galaxy A9 u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona biće izvršena bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Za svaku pojedinačnu operaciju zamene zadnjeg stakla (poklopca baterije) na Vašem pametnom uređaju u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona daćemo preciznije vreme o roku popravke prilikom prijema telefona u servis.

Cena zamene zadnjeg stakla na Samsung Galaxy A9

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena