Na nekim od novijih modela pametnih telefona poklopac je napravljen od specijalnog stakla koje takođe može da se ošteti ili pukne ako uređaj slučajno ispadne ili pretrpi drugu vrstu udarca. Važno je da znate da u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pouzdano vršimo i zamenu zadnjeg stakla na Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 edge pametnim telefonima.

Zamena zadnjeg stakla na Samsung S6 i S6 edge – Doktor MobilSamsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 edge su izvrsni pametni telefoni prefinjenog dizajna, izrađeni od materijala premijum kvaliteta. Uz metalni okvir i staklene površine napred i nazad, izgledom ovih uređaja dominira sjajan 5.1-inčni Super Amoled touchscreen ekran Quad HD rezolucije, koji je zaštićen Gorilla Glass tehnologijom 4. generacije.

Iako je, pored japanskog Asahi Dragontrail, Gorilla Glass američke kompanije Corning najpoznatije zaštitno staklo koje se danas koristi u elektronskoj industriji, to ipak ne znači da su mobilni telefoni zaštićeni njime potpuno imuni na oštećenja, pa ih svakako treba čuvati od neželjenih padova ili udaraca.

Zamena zadnjeg stakla na Samsung Galaxy S6 i S6 edge

Pažljivo rukovanje naročito je preporučljivo sa modelima telefona koji imaju velike staklene površine, a tu svakako spadaju i Galaxy S6 i S6 edge, jer one dosta lako mogu da puknu ako uređaj ispustite na neku tvrđu podlogu. Mada slomljeno ili napuklo zadnje staklo na telefonu ne predstavlja problem u smislu funkcionalnosti uređaja, mora se priznati da nije baš primereno „šetati“ neki od ovakvih skupljih premijum modela smartfona sa oštećenim prednjim ili zadnjim staklom.

U ranijim tekstovima već smo se bavili zamenom prednjeg stakla na Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 edge, a sada ćemo pisati o tome da možemo da zamenimo i samo zadnje staklo na ovim pametnim telefonima.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil ima veoma iskusne servisere i najsavremenije sofisticirane alate koji garantuju vrlo pouzdanu i bezbednu operaciju zamene oštećenog zadnjeg stakla.

Klijentima koji nam dođu sa ovim problemom, uslugu zamene zadnjeg stakla na Samsung Galaxy S6 ili Samsung Galaxy S6 edge mobilnom telefonu pružamo sasvim sigurno i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene zadnjeg stakla na Samsung S6 i S6 edge

Cena zamene zadnjeg stakla na Samsung Galaxy S6 ili S6 edge mobilnom telefonu u našem servisu je povoljna. Kao i kod operacije zamene prednjeg stakla, u pitanju je definitivno jeftinija varijanta nego u slučaju zamene ekrana na S6 ili S6 edge.

Ako biste voleli da imate detaljnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a možete nam i pisati putem forme u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju i ako, pored pomenutih usluga, Vama ili Vašim prijateljima bude zatrebalo dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona ili možda zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena