Ukoliko do sada niste znali za to da se i zadnje staklo tj. poklopac baterije mobilnog telefona mogu slomiti, internet pretraga Vas je dovela na pravo mesto.
Zamena poklopca baterije na Samsung Galaxy A6 je jedna od intervencija sa kojima se neretko susrećemo u Doktor Mobil servisu u Beograd.

Ukoliko imate neki drugi model ovog brenda ili drugačiji tip kvara na telefonu, servis svih Samsung mobilnih telefona će obuhvatiti svaki od njih.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy A6

zamena poklopca baterije na samsung galaxy a6

Samsung Galaxy A6 – ovaj pristupačan a moderan telefon sačinjen je od Super AMOLED touchscreen ekrana od 5.6 inča i aluminijumskog okvira. Za pouzdan rad ovog modela tu je osmojezgarni procesor a operativni sistem koji koristi je Android 8.0 (Oreo).

A6 raspolaže skladišnim prostorom od 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije.  Fotografisanje omogućavaju primarna kamera od 16 MP (LED flash, panorama, HDR) i selfi kamera od 5 MP.

Da li se i poklopac baterije na Galaxy A6 može slomiti?

Polomljeno zadnje staklo (poklopac baterije) na Galaxy A6 modelu može biti rezultat pada telefona, udarca ili bilo kojeg mehaničkog oštećenja telefona.

I prednje i zadnje staklo svakog pametnog telefona mogu se oštetiti na ovaj način.

Ukoliko postoji oštećenje prednjeg stakla, u tom slučaju zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy A6 otklanja postojeći problem.

Slomljeno zadnjeg staklo ili poklopac baterije (u zavisnosti od toga da li su leđa telefona napravljena od stakla ili plastike) ubično ne dovodi do smanjene funkcionalnosti mobilnog telefona.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena zadnjeg stakla (leđa) na Samsung Galaxy A6

Iako oštećenje zadnjeg stakla ne utiče na funkcije, smatramo da je potpuno neopravdano zanemariti izgled telefona pa je iz estetskih razloga potrebno zameniti zadnje staklo (zadnji poklopac).

Zamena zadnjeg stakla (poklopca baterije) na A6 može biti otklonjena bezbedno i u najkraćem ostvarivom roku za ovakvu vrstu popravke u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona.

Konkretne informacije o zameni zadnjeg stakla na Samsung Galaxy A6 kao i o preciznom roku popravke i ceni možemo Vam pouzdano predočiti prilikom prijema telefona u servis.

Cena zamene zadnjeg stakla na Samsung Galaxy A6

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena