Osim slomljenog ekrana tj. prednjeg stakla na mobilnom telefonu, i zadnje staklo se može slomiti. Ovo je jedan je od čestih problema koji se javljaju i uvek su uzrokovani mehaničkim oštećenjima.

Ako Vas je internet pretraga dovela ovde, ne treba posebno naglašavati da Vam je potrebna zamena zadnjeg stakla tj. leđa na Samsung Galaxy S10+.

U Doktor Mobil servisu u Beogradu će ova intervencija biti pouzdano obavljena kao i sve druge popravke na Vašem Galaxy S10+ uređaju.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Samsung Galaxy S10 plus poklopac 

  zamena stakla lcd-a samsung galaxy s10 plus

  Samsung Galaxy S10 Plus jedan od prvih premijum telefona koji koristi Dynamic AMOLED ekran. Dimenzije ekrana su 6.4 inča i obezbeđen je Gorilla Glass 6 zaštitom.

  Kao i na radnijim modelima S serije, poklopac ledja ovog telefona korisnici ne mogu sami skinuti. Potrebno je posebnom tehnnikom i alatima skinuti zadnje staklo kako bi se došlo do baterije i ostalih komponenti telefona.

  Zavidan kapacitet memorijskog prostora oslikava se u verzijama od 8 GB RAM i 128/512 GB interne i od 12GB RAM i 1T interne memorije.

  S10+ radi na operativnom sistemu Android 9.0.

  Kako se može slomiti zadnje staklo na S10+?

  Postoje mnogobrojni načini da se zadnje staklo (poklopac baterije) slomi ili napukne. Iako su i prednje i zadnje staklo S10+ modela zaštićeni Gorilla Glass 6 tehnologijom, nažalost ona nisu otporna na jake udarce.

  Slomljeno zadnje staklo tj. leđa telefona S10+ može biti rezultovano ispadanjem uređaja na tvrdu podlogu (kao što su beton, pločice, asfalt) ili direktnim udarcem. Takođe, može se oštetiti i ukoliko nosite telefon u džepu uz oštre predmete (ključeve npr).

  Posledice ovakvih mehaničkih oštećenja će se javiti u vidu slomljenog, napuklog, izgrebanog, čak potpuno smrskanog zadnjeg stakla.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Ukoliko se prilikom pada slomilo tj. oštetilo i prednje staklo mobilnog telefona, kod nas može biti obavljena i zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy S10+.

   Takođe, problem nekada može biti ozbiljniji pa ukoliko je nakon oštećenja displej potpuno crn i disfunkcionalan u tom slučaju će Vam biti potrebna zamena kompletnog ekrana na Samsung Galaxy S10+.

   Zamena zadnjeg stakla (leđa) na S10+

   zamena zadnjeg stakla na samsung galaxy s10 plus

   Možete li zamisliti da nosite najnoviji S10+ model kome je polomljeno zadnje staklo? Ne možemo ni mi. Zbog toga ćete verovatno što pre poželeti da otklonite ovaj nimalo privlačan problem.

   Slomljeno zadnje staklo nije nešto što dovodi do poteškoća u svakodnevnom korišćenju telefona. Dakle ovde je sve stvar estetike i toga da li Vi možete zanemariti ovako nešto.

   Ukoliko ne možete tu je zamena zadnjeg stakla (zadnjeg poklopca) na Samsung Galaxy S10+.

   Doktor Mobil servis mobilnih telefona obaviće za Vas pozdanu zamenu zadnjeg stakla na S10+ pametnom uređaju i to bezbedno i u najkraćem realnom roku.

   Precizne informacije o ceni i roku zamene zadnjeg stakla na S10+ uređaju možemo Vam sa sigurnošću predočiti prilikom prijema telefona u servis.

   Zamena zadnjeg stakla na Samsung S10 plus cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena