Osim ekrana smartfona, i zadnje staklo tj. poklopac baterije se mogu slomiti, a ukoliko se ovo već dogodilo Vašem S10 mobilnom telefonu, možete se obratiti našem Doktor Mobil servisu u Beogradu.
Zamena zadnjeg stakla na Samsung Galaxy S10 je samo jedna u nizu intervencija koju ćemo pouzdano obaviti na Vašem pametnom uređaju.

Osim na Samsung S10, možemo zameniti poklopac baterije, tj. ledja telefona ili zadnje staklo, i na svim ostalim kako Samsung tako i mobilnim telefonima ostalih poznatih brendova.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy S10 poklopac batereije, leđa

zamena zadnjeg stakla samsung galaxy s10

Samsung Galaxy S10 je premijum telefon koga krase Dynamic AMOLED ekran veličine 6.1 inča, rezolucije 3040 x 1440 piksela.

Zadnja strana ovog telefona, kao i u celoj S seriji je takva da korisnici ne mogu sami doći do baterije. U slučaju lomljenja poklopca, potrebno je doneti telefon u servis kako bi se izvršila zamena zadnjeg stakla.

Ovaj vrhunski model S serije radi na operativnom sistemu Android 9.0 i poseduje osmojezgarni procesor. Za čuvanje podataka na raspolaganju su 8 GB RAM i 128 GB interne memorije.

Besprekorne fotografije S10 modela omogućavaju trostruka primarna kamera i selfi kamera od 10MP.

Polomljeno ili oštećeno zadnje staklo na Galaxy S10

Kao i prednje staklo mobilnog telefona, i zadnje staklo (poklopac baterije) na Galaxy S10 može se slomiti ispadanjem uređaja na tvrdu podlogu ili direktnim udarcem. Tada dolazi do lomljenja, grebanja ili neke druge vrste oštećenja stakla.

Top modeli kao što je S10 i ostali uređaji Samsung S serije mogu da se pohvale izuzetno kvalitetnim komponentama, što je naročito važno kada je u pitanju izrada kućišta i staklenih površina mobilnih telefona.

Međutim, i pored otpornih materijala i vrhunske zaštite, praksa pokazuje da ni oni nisu neuništivi i da razna mehanička oštećenja mogu dovesti do slomljenog ili izgrebanog zadnjeg stakla.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Ako ste imali tu nesreću da se oštetilo tj. slomilo i prednje staklo, u tom slučaju je zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy S10 sasvim dovoljna.

Ukoliko se prednje staklo slomilo a to je prouzrokovalo potpuno crn i disfunkcionalan ekran, neophodna je zamena ekrana na Samsung Galaxy S10 koju takođe možemo obaviti za Vas.

Zamena zadnjeg stakla (leđa) na Samsung Galaxy S10

zamena zadnjeg stakla na samsung galaxy s10

Slomljeno zadnje staklo ili poklopac baterije neće dovesti do smanjene funkcionalnosti smartfona, ali ukoliko posedujete ovaj atraktivan model složićete se da se njegov izgled ne može zanemariti.

Zbog toga Vam je prvenstveno iz estetskih razloga potrebna zamena zadnjeg stakla (zadnjeg poklopca) na Samsung Galaxy S10.

Zamena zadnjeg stakla (poklopca baterije) na S10 će biti realizovana bezbedno i u najkraćem ostvarivom roku za ovakvu vrstu popravke u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona.

Konkretne informacije o zameni zadnjeg stakla na Samsung Galaxy S10 i detalje o ceni i roku popravke možemo Vam sa sigurnošću dati prilikom prijema telefona u servis.

Cena zamene zadnjeg stakla na Samsung Galaxy S10

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena