Zamena zadnjeg stakla na Huawei Mate 20 Pro može biti kao i sve ostale mnogobrojne intervencije na Huawei telefonima realizovana u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Ukoliko ne posedujete Mate 20 Pro, naš servis Huawei mobilnih telefona je na raspolaganju i korisnicima svih ostalih uređaja ovog brenda.

Vršimo sve intervencije od zamene ekrana ili baterije do dekodiranja Huawei telefona.

Huawei Mate 20 Pro

zamena zadnjeg stakla huawei mate 20 pro

Huawei Mate 20 Pro je telefon premijum klase prepoznatljiv po atraktivnom izgledu i modernom dizajnu te izuzetnim performansama.

Ekran od 6.39 inča sa Gorilla Glass 5 zaštitom i aluminijumski okvir čine ovaj uređaj koji radi na operativnom sistemu Android 9.0 (Pie). Kapacitet integrisane baterije iznosi 4200 mAh.

Zadivljujuća trostruka Leica kamera od 40 MP + 20 MP + 8 MP ali i selfi kamera od 20 MP obezbeđuju fotografije vrhunskog kvaliteta koje možete čuvati na 6/8 GB RAM i 128/256 GB interne memorije.

Slomljeno zadnje staklo na Huawei Mate 20 Pro

Iako je Mate 20 Pro vrhunskog kvaliteta sačinjen od otpornih materijala, verujte da ne postoji staklo mobilnog telefona koje se ne može slomiti.

Polomljeno staklo može biti posledica pada odnosno udarca telefona, a može pogoditi kako prednje tako i zadnje staklo smartfona.

Ukoliko se prednje staklo slomilo, zamena stakla (LCD-a) na Huawei Mate 20 Pro će ovaj problem uspešno otkloniti.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Oštećenja zadnjeg stakla ili poklopca baterije takođe su česta, pa bez obzira na to da li su leđa telefona napravljena od stakla ili plastike, ona se mogu slomiti.

  Slomljeno ili napuklo zadnje staklo (poklopac baterije, zadnji poklopac) obično ne dovodi do smetnji u funkcionisanju telefona. Ali kako je mnogima od nas bitan izgled telefona koji nosimo (posebno ako posedujete Mate 20 Pro), bilo bi sasvim neopravdano ostaviti ga u takvom stanju.

  Zamena zadnjeg stakla (leđa) na Huawei P20 lite

  Ukoliko je i Vas pogodila ova neprilika, možete se opustiti jer kod nas možete obaviti i zamenu zadnjeg stakla (poklopca baterije) na Mate 20 Pro pametnom uređaju.

  Zamena zadnjeg stakla na Huawei Mate 20 Pro u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona biće izvršena bezbedno i u najkraćem mogućem roku koji je ostvariv za ovakav tip popravke.

  Doktor Mobil servisu mobilnih telefona Vam možemo dati preciznije informacije o roku popravke i ceni prilikom prijema telefona u servis.

  Cena zamene zadnjeg stakla na Huawei Mate 20 Pro

   Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

   Pozovite nas i zakažite servis

   011 / 4022-611

   ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

   Kontakt forma
   * obavezna polja   Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   AKS Sabac Brza Posta
   PostExpress Posta Srbije

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena