Zamena zadnjeg stakla tj. poklopca na Huawei P20 lite samo je jedna od mnogobrojnih servisnih usluga koje za Vas obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Možete obaviti neophodne popravke i na svim ostalim modelima brenda Huawei, a u tom cilju na raspolaganju Vam je naš servis Huawei mobilnih telefona.

Huawei P20 lite

zamena poklopca baterije huawei p20 lite

Huawei P20 lite ovaj pristupačan a u isto vreme i atraktivan model sastavljen je od aluminijumskog okvira i plastičnih leđa.

Dvostruka kamera od 16 MP + 2MP i selfi kamera od 16 MP daju i više nego zadovoljavajući kvalitet fotografija.

Telefon poseduje osmojezgarni procesor i radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo). Za čuvanje podataka dostupno je 4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije.

P20 lite sadrži integrisanu bateriju kapaciteta 3000 mAh.

Da li se zadnje staklo (poklopac baterije) može polomiti?

Iako se današnji pametni telefoni proizvode od otpornih materijala, svakodnevne obaveze ili nepažnja će sigurno učiniti svoje. Telefon Vam može ispasti iz ruke i u zavisnosti od jačine pada odnosno udarca, pametni uređaj će se lakše ili teže oštetiti.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Najčešći uzroci oštećenja zadnjeg stakla, leđa telefona ili poklopca baterije su pad na tvrdu podlogu ili direktni udarac. Bilo da su leđa telefona napravljena od stakla ili plastike, ona će se slomiti.

  Polomljeno ili napuklo zadnje staklo (poklopac baterije, zadnji poklopac) najverovatnije neće dovesti do smetnji u funkcionisanju telefona, ali je sasvim jasno da ćemo svi želeti da ga zamenimo, bar iz estetskih razloga.

  Zamena zadnjeg stakla (leđa) na Huawei P20 lite

  Jedna od uobičajenih intervencija u našem servisu je zamena prednjeg stakla LCD-a na Huawei P20 lite ali kako su svakodnevne situacije veoma nepredvidive, možete se opustiti jer u servisu Doktor Mobil obavljamo i zamenu zadnjeg stakla tj. zadnjeg poklopca na Vašem P20 lite.

  Zamena poklopca baterije na Huawei P20 lite u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona biće izvršena bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

  Za svaki konkretan slučaj zamene zadnjeg stakla odnosno poklopca baterije na smartfonu u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona Vam možemo dati preciznije informacije o roku popravke i ceni prilikom prijema telefona u servis.

  Cena zamene zadnjeg stakla na Huawei P20 lite

   Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

   Pozovite nas i zakažite servis

   011 / 4022-611

   ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

   Kontakt forma
   * obavezna polja   Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   AKS Sabac Brza Posta
   PostExpress Posta Srbije

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena