Na bogatom repertoaru Doktor Mobil servisa u Beogradu nalazi se i zamena zadnjeg stakla (poklopca baterije) na Samsung Galaxy J4 Plus mobilnom telefonu.

Ukoliko imate bilo koji drugi model ovog brenda, i prema njemu ćemo postupati sa jednakom pažnjom u okviru našeg servisa svih Samsung mobilnih telefona.

Vršimo sve intervencije od zamene baterije do zamene čitača SIM kartice, a posebno izdvajamo dekodiranje Samsung telefona kao jednu od najtraženijih usluga.

Samsung Galaxy J4 plus J415

zamena stakla j4 plus

Samsung Galaxy J4 Plus je pristupačan pametni telefon modernog izgleda kojim dominira IPS LCD ekran od 6.0 inča. Poseduje slot za dve SIM kartice.

Ovaj uređaj ima zadovoljavajuću primarnu kameru od 13 MP i selfi kameru od 5 MP. Dolazi u verzijama od 2 GB RAM i 16 GB interne i 3 GB RAM i 32 GB interne memorije.

Galaxy J4+ radi na operativnom sistemu Android 8.1 (Oreo) a kapacitet baterije iznosi 3300 mAh.

Slomljeno zadnje staklo na Samsung Galaxy J4 Plus

Svi znamo da se staklo pametnih telefona može slomiti. Ali, ako ste pomislili da je zadnje staklo (poklopac baterije) imuno na udarce, moraćemo da Vas uverimo u suprotno.

Polomljeno staklo može biti posledica pada, udarca ili bilo kojeg mehaničkog oštećenja telefona i može pogoditi i prednje i zadnje staklo smartfona.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Ukoliko postoji oštećenje prednjeg stakla, zamena stakla LCD-a na Samsung Galaxy J4 Plus bi trebalo uspešno da otkloni Vaš problem.

Kako ne možemo uticati na zakone fizike, pri padu telefona na čvrstu podlogu moguća su i oštećenja zadnjeg stakla ili poklopca baterije, bez obzira na to da li su leđa telefona napravljena od stakla ili plastike.

Slomljeno zadnje staklo (poklopac baterije, zadnji poklopac) neće dovesti do smetnji u funkcionisanju telefona, ali je iz estetskih razloga opravdano zameniti ga čim se desi ovakva nezgoda.

Zamena zadnjeg stakla (leđa) na Samsung Galaxy J4 Plus

Da biste ovu nepriliku doživeli kao bezazlenu sitnicu, možete nam prepustiti da intervencijom zamene zadnjeg stakla (poklopca baterije) na Galaxy J4 Plus uređaju otklonimo problem za Vas.

Zamena zadnjeg stakla na Samsung Galaxy J4 Plus u Doktor Mobil servisu biće na obostrano zadovoljstvo izvršena bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Doktor Mobil servisu mobilnih telefona ćemo Vam pružiti sve precizne informacije o roku popravke i ceni prilikom prijema telefona u servis.

Cena zamene zadnjeg stakla na Samsung Galaxy J4 Plus

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena