Čak i na vrlo kvalitetnim mobilnim telefonima, a takvi su svakako modeli kompanije Apple, može doći do lomljenja ili oštećenja ekrana ako se uređaj nezgodno ispusti ili se udari u displej.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i veoma pouzdano rešavamo i ovu vrstu problema, što važi i za zamenu ekrana na iPhone SE pametnom telefonu.

Osim iPhone SE, naš iPhone servis vrši zamenu ekrana na svim iPhone telefonima.

Zamena ekrana na iPhone SE u servisu Doktor Mobil u BeograduApple iPhone SE je pametni telefon premijum kvaliteta i vrhunskog kvaliteta izrade sa kojim je, zbog njegove kompaktnosti (dimenzije su mu 123.8 x 58.6 x 7.6 mm, a težina samo 113 grama) i dobre ergonomije, izuzetno lako baratati jednom rukom. Ovaj model slavne kompanije dolazi sa kapacitivnim 4.0-inčnim LED-backlit IPS LCD touchscreen ekranom rezolucije 640 x 1136 piksela.

Dual-core Twister procesor na 1.84 GHz zadužen je za gladak rad iOS verzije 9.3.2, u čemu mu pomaže 2 GB RAM memorije, dok je za aplikacije i podatke na raspolaganju 16/32/64/128 GB (zavisno od verzije) interne memorije (nažalost, bez slota za dodatnu memorijsku karticu). Vlasnici ovog uređaja biće jako zadovoljni odličnom primarnom kamerom od 12 MP (sa faznim autofokusom, dvotonskim LED blicem i bogatim softverskim funkcijama), ali uz nju ide i nešto slabija selfi kamera od 1.2 MP. Autonomiju u radu mu daje integrisana baterija kapaciteta 1624 mAh.

Zamena ekrana na iPhone SE

Sa ovako kvalitetnim mobilnim uređajem, bez obzira što nema ogroman ekran, treba pažljivo rukovati jer svako ispadanje telefona na neku tvrdu podlogu (kao što su asfalt, beton, mermer i sl) ili direktan udarac u displej, nosi rizik od ozbiljnog oštećenja ekrana.

U takvoj situaciji, ako je na telefonu puklo staklo i tač skrin ne reaguje na dodir ili LCD ne prikazuje normalno sliku, očigledno je ekran uređaja definitivno oštećen i potrebno ga je zameniti novim da bi mobilnom telefonu bila vraćena funkcionalnost.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu imamo veliko iskustvo i savremene sofisticirane alate, zbog čega možemo da Vam garantujemo sigurnu i pouzdanu zamenu ekrana na iPhone SE mobilnom telefonu.

Naš tim dobro obučenih servisera stoji Vam na raspolaganju da složenu operaciju zamene displeja na Vašem mobilnom uređaju obavi efikasno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po telefon) i, što je takođe važno, čitavu intervenciju završi u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na iPhone SE

Budite slobodni da nam se obratite ako imate bilo koje dodatno pitanje u vezi sa zamenom displeja na Ajfon SE smartfonu (o ceni, vremenskom roku, itd), a možete nam pisati putem formulara u sledećem pasusu ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular







  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Budite uvereni da Vam je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek na raspolaganju i obavezno nam se javite ako imate bilo kakav problem sa pametnim telefonom, a samo neke od usluga koje pružamo su servis iPhone mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih softverskih i hardverskih kvarova na Apple uređajima) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena