Jedan od kvarova koji se mogu pojaviti na iPhone telefonima je da uređaj iz nekog razloga ne može da puni svoju bateriju, što će svakako za rezultat imati nefunkcionalan mobilni telefon. U specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo sigurnu i pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na iPhone 7 i iPhone 7 plus pametnim telefonima.

Zamena konektora punjenja na iPhone 7, 7 plus – Doktor MobilPopularni iPhone 7 i iPhone 7 plus su poslednji modeli čuvene kompanije Apple koji pored trendi izgleda, vrhunskog kvaliteta izrade i odličnih karakteristika, svojim vlasnicima pružaju i fenomenalno korisničko iskustvo.

Sve to, naravno, važi za uređaje koji su potpuno ispravni, zbog čega sa ovim pametnim telefonima treba pažljivo rukovati i čuvati ih od potencijalnih oštećenja, naročito njihovih osetljivijih delova među koje spada i konektor punjenja ili napajanja.

Zamena ili popravka konektora punjenja na iPhone 7, iPhone 7 plus

Problem sa konektorom punjenja na iPhone telefonu najverovatnije ćete primetiti po tome što se baterija ne puni iako je uređaj priključen na punjač (ili se veoma sporo puni), a moguće je i da telefon uopšte ne registruje da je priključen na punjač ili računar.

U nekim slučajevima mogu se primetiti i manje ili više očigledna fizička oštećenja, kao što su oštećenje ulaza za punjenje (polomljeni ili savijeni zupci), otežano priključivanje kabla za konektor, itd. U takvoj situaciji najčešće se radi zamena oštećenog konektora punjenja.

Ali kakav god da je problem na Vašem telefonu, samo ga donesite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, a naši stručni i iskusni serviseri će uraditi profesionalnu dijagnostiku i utvrditi tačnu vrstu kvara i najefikasniji način za njegovu popravku.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na iPhone 7 ili iPhone 7 plus mobilnom telefonu obavićemo garantovano sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po uređaj, a maksimalno ćemo se potruditi i da Vam tu uslugu pružimo u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na iPhone 7 i iPhone 7 plus

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Ajfon 7 i Ajfon 7 plus smartfonima prvenstveno zavisi od vrste konkretnog kvara, ali je ona u našem servisu svakako povoljna. Za preciznije informacije o ceni ili vremenskom roku za završetak ove operacije, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da uspešno i efikasno reši svaki hardverski ili softverski problem na Vašem pametnom telefonu, a neke od usluga koje profesionalno i pouzdano pružamo su dekodiranje mobilnih telefona, zamena baterije na mobilnim telefonima i kompletan servis iPhone mobilnih telefona.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena