Vlasnicima modernih mobilnih telefona veoma je važno i da njihov uređaj ima kvalitetne kamere, jer se njima mogu snimiti odlični multimedijalni sadržaji. Naravno, kada su ispravne. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zato radimo pouzdanu i bezbednu intervenciju zamene kamere ili stakla kamere na iPhone 7 i iPhone 7 plus pametnim telefonima.

Zamena kamere i stakla kamere na iPhone 7, 7+ – Doktor MobilApple-ovi iPhone 7 i iPhone 7 plus su vrlo popularni top modeli pametnih telefona koji donose vrhunski dizajn, besprekoran kvalitet izrade i odlične performanse.

Kada govorimo o multimediji, ovi izvrsni uređaji opremljeni su i sjajnim kamerama. Na leđima imaju senzor od 12 MP (na modelu iPhone 7 plus leđna kamera je dvostruka, sa optičkim zumom) koji se može pohvaliti brzim faznim autofokusom, optičkom stabilizacijom slike, dvotonskim quad-LED blicem i zaista bogatim funkcijama (HDR, panorama, detekcija lica/osmeha…). Sekundarnom, selfi kamerom od 7 MP takođe se mogu snimiti odlične fotografije i video zapisi u gotovo svim uslovima.

Zamena kamere ili stakla kamere na iPhone 7, iPhone 7+

Sa ovim fenomenalnim mobilnim uređajima treba pažljivo rukovati, između ostalog i zbog toga što bi prilikom ispadanja telefona i nezgodnog trenja po nekog gruboj podlozi dosta lako moglo doći do oštećenja kamere (posebno jer je leđna kamera malo ispupčena u odnosu na površinu telefona).

Pri tome se može polomiti ili oštetiti kamera ili izgrebati njeno staklo, što će sve rezultirati time da ona ne bude funkcionalna (ne može da snima sadržaje kako treba), a može se desiti i da kamera jednostavno sama otkaže.

Ovaj ne baš zanemarljiv problem, uz veliko iskustvo naših servisera i sofisticirane alate, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu rešavamo veoma pouzdano i efikasno.

Uslugu zamene kamere ili stakla kamere na iPhone 7 ili iPhone 7 plus mobilnom telefonu pružićemo Vam garantovano sigurno, bezbedno (bez rizika po telefon) i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene kamere i stakla kamere na iPhone 7, iPhone 7 plus

Operaciju zamene kamere i stakla kamere na Ajfon 7 i Ajfon 7 plus smartfonima u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. U slučaju da su Vam neophodne detaljnije informacije o ceni ili vremenskom roku, budite slobodni da nas pozovete na telefone servisa ili nam pišete preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene kamere i stakla kamere na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Kakav god problem da imate sa svojim pametnim telefonom, važno je da znate da će Vam specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružiti stručnu i pouzdanu pomoć, a Vašoj pažnji posebno preporučujemo usluge profesionalnog servisa iPhone mobilnih telefona, dekodiranja mobilnih telefona i zamene baterije na mobilnim telefonima.

  Jedan komentar : “iPhone 7, iPhone 7 plus – zamena kamere i stakla kamere”

  Učitajte još komentara

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena